CELEBS

Το Forbes «ξεσκέπασε» την Kylie Jenner: Λέει ψέμματα ότι είναι δισεκατομμυριούχος

Πριν ένα χρόνο η 22χρονη ριάλιτι σταρ και επιχειρηματίας είχε πάρει τον τίτλο της «αυτοδημιούργητης δισεκατομμυριούχου» της χρονιάς
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΙ 29, 2020
Το Forbes «ξεσκέπασε» την Kylie Jenner: Λέει ψέμματα ότι είναι δισεκατομμυριούχος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια αποκάλυψη που «καίει» την Kylie Jenner φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Forbes. Σύμφωνα με ανάλυση που έγινε η Kylie Jenner δεν είναι πλέον δισεκατομμυριούχος ενώ βρέθηκαν έγγραφα όπου αύξησε τον πλούτο της, μεγεθύνοντας παράλληλα τα έσοδα της εταιρείας της.

Όπως αναφέρει το Forbes, οι Jenners παρείχαν στο μέσο φορολογικές δηλώσεις «που πιθανότατα είναι πλαστές». Ο πλούτος της κυμαίνεται κοντά στα 900 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την εκτίμηση του περιοδικού.

Το Business Insider απευθύνθηκε σε εκπρόσωπο της Kylie Jenner για να σχολιάσει το δημοσίευμα αλλά αρνήθηκε να προσχωρήσει σε κάποια δήλωση σχετικά με τις αποκαλύψεις του Forbes.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον Μάρτιο του 2019, η 22χρονη ριάλιτι σταρ και επιχειρηματίας ονομάστηκε από το Forbes ως «Η αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος» της χρονιάς.

Η Kylie Jenner είχε βγάλει εκατομμύρια από την εταιρεία της, Kylie Cosmetics, από την οποία αργότερα πούλησε μερίδιο 51% στην εταιρεία ομορφιάς Coty, σε μια συμφωνία που αποτίμησε την εταιρεία στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο, το Forbes και οι Chase Peterson-Withorn και Madeline Berg ξεγύμνωσαν το ψέμα της Kylie Jenner. Οπως αναλύεται σε εκτενές δημοσίευμα «είναι σαφές ότι το στρατόπεδο της Kylie είπε ψέματα».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 268 / position2: 665
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb