ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Tα ζώδια του μήνα: Iούνιος

Tι μας περιμένει το νέο μήνα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Tα ζώδια του μήνα: Iούνιος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tι μας περιμένει το νέο μήνα, τι μας επιφυλάσσουν τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Ακόμα κι αν σχεδιάζεις κάτι φοβερά ερωτικό, ακόμη κι αν πιστεύεις πως ήρθε η ώρα να αναδειχθείς... αν δεν έχεις καθαρό πλάνο και κάποιο χρονοδιάγραμμα, δε τα βλέπω καλά τα πράγματα. Είναι καιρός να επιστρέψεις στο παρελθόν και να αναθεωρήσεις τα ερωτικά σου θέματα. 

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν πραγματικά αγαπάς την εργασία σου και αποζητας την πρόοδο, οι συγκυρίες θα ευνοήσουν την εξέλιξή σου. Δεν έχεις ακόμη σχέδιο βέβαια, κακό πολύ κακό αυτό, κι αυτό σημαίνει πως είτε που θα τα κάνεις θάλασσα, είτε που θα σου φάνε τη δουλειά, το έτερον ήμισι, τον κολλητό ή και το ζευγάρι παπούτσια που ζαχαρώνεις στη βιτρίνα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιτυχία είναι κάτι που όλοι επιθυμούν. Αλλά αν ήταν τόσο εύκολο να την αποκτήσουμε, τότε θα ήταν όλοι επιτυχημένοι... Τα άστρα σε καλούν να κοιτάξεις πιο ρεαλιστικά τη δομή των εργασιακών και κοινωνικών σου σχέσεων. Κάποιος έχει παράπονα. Βρες τον τρόπο για να διορθώσεις την κακή σου συμπεριφορά και στάση σε ορισμένα θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν έχεις αφήσει αναπάντητα ερωτήματα σε κάποιο πρόσωπο, η περίοδος είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα. Μην απορήσεις επίσης αν εμφανιστεί μια μοναδική ευκαιρία για να αλλάξεις πόλη ή δουλειά! Οι περισσότεροι επιτυχημένοι άνθρωποι του κόσμου ξεκίνησαν από χαμηλά και έφτασαν στο υψηλότερο σημείο!

ΛΕΩΝ

Ξεμπερδεύεις σιγά – σιγά, με το περίεργο παρελθόν σου, και επιτέλους λες "Καλημέρα ζωή"  δίνοντας πραγματικά χώρο στο παρόν, για να έρθει πιο κοντά στην καρδιά σου. Η επιτυχία εξαρτάται από το πόσο πολύ τη θες και μέχρι που μπορείς να φτάσεις για να την κατακτήσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο καλύτερος τρόπος να ανακαλύψεις το επόμενό σου σχέδιο είναι να κοιτάξεις τα χαρακτηριστικά των επιτυχημένων ανθρώπων και να δεις τον τρόπο που μπορείς να τα υιοθετήσεις στη ζωή σου ώστε να καταλήξεις σαν αυτούς...  Ακόμη, ήρθε η ώρα να δώσεις ευκαιρία στον ίδιο σου το εαυτό να κλείσει τις παλιές πληγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι μέρες του Ιουνίου, θα δώσουν θετικά γεγονότα στο ζώδιο σας, σε οικονομικά και ερωτικά θέματα. Τώρα χαλαρώνεις και κανονίζεις διακοπές δεδομένων πάντα των συνθηκών. Κάποιοι βέβαια, είναι μέσα σε έναν πανικό με πολλές ερωτικές περιπέτειες αλλά, να πούμε και του στραβού το δίκιο, και αυτά έχουν την γοητεία τους!

ΖΥΓΟΣ

Το ηθικό έχει ανέβει στο ταβάνι και τώρα …που είσαι και μέσα σε μια καλή και αξιόλογη σχέση, θα έρθεις στα ίσια σου. Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί του φέρνει μια σχεδόν εκπληκτική ματιά στο μέλλον. Τα επαγγελματικά σου δεδομένα, θα αλλάξουν και αυτό είναι κάτι που τώρα θα σε κάνει να συσχετιστείς με νέο κόσμο, και που θα διευρύνει τους ορίζοντες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπάθησε να βρεις τρόπο να μετατρέψεις την εύνοια των άστρων σε μαγεία!  Η ενέργειά σου δημιουργεί μια κατάσταση στην καρδιά, το κορμί και το μυαλό που εγγυάται ότι μπορείτε να ανταπεξέλθεις σε έναν καινούργιο έρωτα. Από εδώ και πέρα τα σύννεφα θα σβήσουν και θα κάνεις αυτό το μεγάλο leap of faith που λένε, κοινώς θα εμπιστευτείς κάποιον και θα τολμήσεις κάτι, το τι, εσύ το ξέρεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να χαλαρώσεις, να αποσαφηνίσεις και να αλλάξεις οτιδήποτε σου προκαλεί σύγχυση. Πάντως για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν χρειάζεται να λες συνεχώς ναι, όταν κάποιος επιζητάει την παρέα σου , ειδικά αν αυτός ο κάποιος δεν φέρεται και πολύ σωστά.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενική καθαριότητα, ξεκαθαρίσματα, νέα δουλειά, νέο σπίτι, γενικώς μια αναμπουμπούλα. Τα εργασιακά, πάνω κάτω τα έχεις under control, τα χρήματά σου παραμένουν στις τσέπες σου αλλά εκεί εκεί. Το μυαλό στο αμούρ. Φρόντισε να έχεις κάνει την έρευνά σου πρώτα, πριν πέσεις με τα μούτρα στο νέο έρωτα!

ΙΧΘΕΙΣ

Το επίκεντρο της νέας σεζόν είναι στην οικογένεια και στην καριέρα- αλλά από την άλλη είναι αρκετά δύσκολο το ν’ αγνοήσεις τα ερωτικά σου θέματα αυτή τη στιγμή. Αν έχεις σκοπό να κάνεις δε και κάποιες μεγάλες αλλαγές, θα πρέπει να το σκεφτείς πολλάκις - Εννοούμε πού θα δώσεις την καρδούλα σου...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
24 / position1: 111 / position2: 499
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb