TRUE STORIES

Αυτή η 104χρονη γυναίκα είναι ο γηραιότερος άνθρωπος που έχει τρέξει σε μαραθώνιο

Ένα υπέροχο παράδειγμα ζωής και ένα μάθημα για όλες τις γυναίκες
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτή η 104χρονη γυναίκα είναι ο γηραιότερος άνθρωπος που έχει τρέξει σε μαραθώνιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Julia Hawkins είναι 104 ετών και συμμετείχε σε Εθνικό μαραθώνιο των ΗΠΑ, τρέχοντας ανάμεσα σε πρωταλθητές.

Στον συγκεκριμένο μαραθώνιο συμμετείχαν 800 άνθρωποι ηλικιών 30-104 ετών, με την Julia να αποτελεί τον γηραίοτερο άνθρωπο που έτρεξε ποτέ σε μαραθώνιο, ενώ 27 από τους υπόλοιπους ήταν πρωταθλητές με διεθνή βραβεία.

Ο αγώνος δρόμου πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο στην Λουιζιάνα και η 104χρονη κατάφερε να τερματίσει επιτυχώς την διαδρομή των 50 μέτρων που αντιστοιχούσε στην κατηγορία της. Όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι αντίστοιχο, αφού στα 80 της είχε συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες για ηλικιωμένους κερδίζοντας πάρα πολλά βραβεία και σπάζοντας ρεκόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Hawkins σπούδασε παιδαγωγικά την δεκαετία του 1930. Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της σχετικά με τις αθλητικές της δραστηριότητες, η ίδια ήταν πάντα ένα άτομο που είχε πολλά χόμπι και διάφορες ασχολίες και ότι προσπαθεί να διατηρεί πάντα ένα υγιές βάρος και να τρέφεται σωστά. Ποτέ της δεν κάπνισε ούτε ήπιε αλκοόλ, ενώ λατρεύει τη ζωή. Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη της όμως παρακάτω και πάρτε μερικά μαθήματα από μια γυναίκα που ζει περισσότερο από έναν αιώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
4 / position1: 335 / position2: 780
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb