ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν τα φτιάξεις με έναν Δίδυμο

Ξεκίνησε η περίοδός του από 21 Μαΐου
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν τα φτιάξεις με έναν Δίδυμο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την εβδομάδα ξεκινά η εποχή του Διδύμου. Τι σημαίνει να είσαι Δίδυμος και ειδικά στο κομμάτι των σχέσεων; Τα θετικά και τα αρνητικά του, παρακάτω.

Όλα χρειάζονται μια δόση μυστηρίου ή μια δόση περιπέτειας. Η αυτοπεποίθηση που διαθέτουν πηγάζει από την υπεραισιοδοξία τους και την τάση τους να βλέπουν μια πρόκληση σε κάθε κατάσταση. Έτσι δεν σε κουράζουν γιατί κρατούν το ηθικό τους ψηλά.

Έχουν πάντα όρεξη για κουβεντούλα. Λατρεύουν να συζητάνε για ώρες, όπως επίσης λατρεύουν να φλερτάρουν και να τονώνουν την αυτοπεποίθησή τους με ομιλίες που είναι ανάλαφρες και ιδανικές για να φλερτάρεις - και φυσικά δεν θα λείψουν τα κομπλιμέντα και προς εσάς!

Δεν αντέχουν τη μοναξιά, την καταπίεση, τη ρουτίνα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, προτιμούν να εθελοτυφλούν, παρά να αντιμετωπίζουν μια δυσάρεστη αλήθεια ή να κάνουν σχέσεις χωρίς ιδιαίτερη ουσία γιατί απλά τους αρέσει να περνάνε καλά χωρίς υποχρεώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν είναι καθόλου ευχάριστη μια διαφωνία μαζί τους. Αντιδρούν άμεσα σε καταστάσεις κι ως εκ τούτου, έχουν ένα πολύ νευρικό ταμπεραμέντο.

Είναι αρκετά των άκρων. Από τη μία τρομερός ενθουσιασμός και έρωτας, από την άλλη μπορεί να θεωρήσουν πως η σχέση περνά κρίση με το παραμικρό. Συνεχώς παρουσιάζουν αντικρουόμενα συναισθήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
4 / position1: 431 / position2: 1007
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb