ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τι κάνει τους άντρες να ξενερώνουν ανάλογα με το ζώδιο τους

Μάθε τι να μην του κάνεις για να μην έχεις μετά δράματα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τι κάνει τους άντρες να ξενερώνουν ανάλογα με το ζώδιο τους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι άντρες είναι πολύ περίεργα όντα και ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα τους πειράξει ή θα τους κάνει να χάσουν το ενδιαφέρον τους. Υπάρχουν όμως κάποιες στάνταρ κινήσεις που ανάλογα με το ζώδιο του κάθε ενός, τον κάνουν να ξενερώσει.

Κριός

Αν προσπαθήσεις να του επιβληθείς και να του θέσεις τους όρους σου, τότε σίγουρα το παιχνίδι είναι «χαμένο»! Ο άνδρας Κριός είναι πολύ ενθουσιώδης τύπος, ωστόσο το ενδιαφέρον του εξανεμίζεται γρήγορα, όταν μια γυναίκα προσπαθεί να του περιορίσει την ελευθερία του, τον πιέζει ή έχει πολλές απαιτήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Ο άνδρας Ταύρος δεν ανέχεται τις επιπολαιότητες αλλά και την ασταθή, κυκλοθυμική συμπεριφορά! Αν λοιπόν αλλάζεις διαρκώς άποψη ή σε «πιάσει» να του λες ψέματα, τότε θα κάνει υπομονή, θα περιμένει να σε ξαναπιάσει και σε άλλη ατασθαλία και στη συνέχεια θα «ξενερώνει» οριστικά! Αν
επιμείνεις ή του βάλεις deadline προκειμένου να αποφασίσει για κάτι που αφορά τη σχέση σας, τότε και σ΄αυτή την περίπτωση, θα πιεστεί και θα χάσει το ενδιαφέρον του!

Δίδυμος

Σου μιλάει και τον ειρωνεύεσαι, τον αμφισβητείς ή απλά τον βαριέσαι και χασμουριέσαι; Προσπαθείς να του επιδείξεις τις γνώσεις σου και να τον συναγωνιστείς δείχνοντάς του ότι ξέρεις πολύ περισσότερα; Ζηλεύεις και έχεις κτητική συμπεριφορά; Τότε ναι, ο άνδρας Δίδυμος σύντομα θα χάσει το ενδιαφέρον του! Να ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με έναν άνδρα, που θα μείνει για πάντα ένα μικρό παιδί!

Καρκίνος

Ο άνδρας Καρκίνος, από τη στιγμή που θα ερωτευτεί είναι αρκετά δύσκολο να «ξενερώσει»! Θα πρέπει να γίνουν αρκετά «παρατράγουδα» για να χάσει το ενδιαφέρον του! Αν λοιπόν τον παραμελήσεις και δεν του δείχνεις πλέον το ενδιαφέρον σου, τον προσβάλεις και τον μειώνεις και αρχίζει να αμφισβητεί τα συναισθήματά σου, να ξέρεις ότι αργά ή γρήγορα θα βαρεθεί!

Λέων

Θαύμασες κάποιον άλλον άντρα; Του κάνεις κριτική και τον μειώνεις; Θέλεις να έχεις εσύ τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη σχέση σας; Τότε ναι, ο άνδρας Λέων πολύ γρήγορα θα χάσει το ενδιαφέρον του, γιατί πολύ απλά θέλει να είναι αυτός ο αρχηγός της σχέσης.

Παρθένος

Ο άνδρας Παρθένος είναι πολύ σοβαρός και μετρημένος, θ΄ αρχίσει λοιπόν να χάνει το ενδιαφέρον του, αν διαπιστώσει ότι η γυναίκα που έχει απέναντί του είναι ασταθής, δεν περιποιείται τον εαυτό της και δεν κρατά το λόγο της. Να θυμάσαι πως ο Παρθένος αν και ασκεί σκληρή κριτική, δεν αντέχει να τη δέχεται από το ταίρι του!

Ζυγός

Ο άνδρας Ζυγός ξενερώνει με τις γυναίκες που «μουτρώνουν» με το παραμικρό, που ζηλεύουν και συμπεριφέρονται μίζερα. Δεν του αρέσουν οι εντάσεις, γι΄αυτό αν μια γυναίκα τροχίζει διαρκώς τα νύχια της για καβγά, τότε ο Ζυγός «την κάνει με ελαφρά…»!

Σκορπιός

Προσπαθείς με «τερτίπια» αδιαφορίας ή με ψεύτικες δηλώσεις να τον κάνεις να ζηλέψει; Τον αποφεύγεις ερωτικά; Του μιλάς διαρκώς για τον πρώην σου; Τότε ο Σκορπιός δεν θα ανεχτεί για πολύ τα παιχνιδάκια, γρήγορα θα βαρεθεί και θ΄αρχίσει να αναζητά νέες συγκινήσεις.

Τοξότης

Ο αισιόδοξος, φιλόδοξος και δραστήριος άνδρας Τοξότης, βαριέται πολύ εύκολα τη γυναίκα που δεν έχει προσωπική ζωή κι ενδιαφέροντα, που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο μαζί του, που τον πιέζει και του κάνει μούτρα όταν αυτός θέλει να νιώθει ελεύθερος!

Αιγόκερως

Ο άνδρας Αιγόκερως μπορεί εύκολα να «ξενερώσει» με μία γυναίκα που: 1) δεν έχει στόχους και φιλοδοξίες στη ζωή της, 2) προσπαθεί με τον τρόπο της να τον ανταγωνιστεί, 3) είναι πολύ φιλελεύθερη και προοδευτική.

Υδροχόος

Ο άνδρας Υδροχόος θα βαριόταν πολύ γρήγορα μία γυναίκα που δεν έχει όνειρα, δεν προβληματίζεται για ό,τι συμβαίνει γύρω της και το μόνο που τη νοιάζει είναι τα λούσα, η διασκέδαση και ο έρωτας! Επειδή είναι λάτρης της ελευθερίας, θα έτρεχε μακριά από τη γυναίκα που θα προσπαθούσε να του τη στερήσει!

Ιχθύς

Γρήγορα μπορεί να του φύγει ο ενθουσιασμός και το ενδιαφέρον, όταν μια γυναίκα του μιλήσει απότομα, τον προσβάλει ή η συμπεριφορά της είναι αρκετά έκρυθμη και η σχέση είναι γεμάτη καβγάδες και χωρισμούς!
Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
24 / position1: 260 / position2: 597
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb