TRUE STORIES

Την απέλυσε γιατί είναι λeσβία και εκείνη του έκλεισε το γραφείο

Η νεαρή σερίφης που κατάφερε να νικήσει το αφεντικό της και να δώσει ένα μάθημα στον κόσμο
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Την απέλυσε γιατί είναι λeσβία και εκείνη του έκλεισε το γραφείο

Μια νεαρή σερίφης από το Οχάϊο, φαίνεται ότι κέρδισε πρόσφατα την μάχη εναντίον του πρώην αφεντικού της, ο οποίος την απέλυσε επειδή είναι λεσβίa.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώην υπεύθυνη δεσμοφύλακας της φυλακής και του δικαστηρίου Charmaine McGuffey έκανε μήνυση στο πρώην αφεντικό της, Jim Neil λόγω του ότι την απέλυσε με σeξιστικά κίνητρα, επειδή είναι ομοφuλόφιλη και γυναίκα.

Η διαμάχη τους συνεχίστηκε όμως και εκτός δικαστηρίων, καθώς η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να κινηθεί εναντίον του και στο τοπικό συμβούλιο,  κερδίζοντας το 70% των ψήφων των συμπολιτών της.

Είναι σπάνιο για έναν νέο υποψήφιο που αγωνίζεται εναντίον των παλιών αρχών να κερδίσει και σίγουρα αποτέλεσε ένα πολύ καλό μάθημε για τον πρώην υπεύθυνο της. 

Όπως η ίδια είπε, ο λόγος που την έκανε να θέλει να αναλάβει την εξουσία ήταν επειδή μετά από την απόλυση της αποφάσισε να του δέιξει ότι αυτή μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερα τη δουλειά του, αλλά και ότι θέλει να δώσει περισσότερη δύναμη σε όλες τις γυναίκες συναδέλφους της που μπορεί να παρενοχλούνται με τον ίδιο τρόπο.

Ο πρώην υπεύθυνος της από την άλλη, λέει ότι την απέλυσε γιατί δημιουργούσε άσχημο κλίμα στη δουλειά της και έκανε bullying στους συναδέλφους της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
3 / position1: 215 / position2: 1621
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb