Φτιάξε την πίτσα της τεμπέλας σε χρόνο ρεκόρ

Η πιο εύκολη πίτσα και πεντανόστιμη!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φτιάξτε την πιο εύκολη πίτσα με τη μαγική συνταγή του Live Kitchen! Η πίτσα είναι έτοιμη υπέροχη,πεντανόστιμη σε ελάχιστο χρόνο σε σχέση με άλλες συνταγές για πίτσα.

ΥΛΙΚΑ

400 γρ αλεύρι Γ.Ο.Χ
300 γρ νερό
9 γρ ξηρή μαγιά
50 γρ βούτυρο
1 κτσ αλάτι
1 κτγ ζάχαρη
20 γρ ελαιόλαδο
Σάλτσα για πίτσα
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
100 γρ χοιρινή ωμοπλάτη
300 γρ γκούντα
300 γρ μοτσαρέλα
ταψί σε διαστάσεις 35x40

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεκινάμε την συνταγή και σε ένα μπολ ρίχνουμε χλιαρό νερό.Συνεχίζουμε και προσθέτουμε 50 γρ λιωμένο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου(για να μην καψουμε την μαγιά).

Έπειτα προσθέτουμε την ζάχαρη και την ξηρή μαγιά και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί τελείως η μαγιά. Συνεχίζουμε και ρίχνουμε όλο το αλεύρι μαζί με το 1κτσ αλάτι και ανακατεύουμε πολύ καλά.

Η ζύμη θα έχει μορφή ελαστική και θα κολλάει. Ρίχνουμε 20 γρ ελαιόλαδο στην ζύμη και λαδώνουμε πολύ καλά τα χέρια μας. Πιάνουμε την ζύμη με τα λαδωμένα χέρια και την βάζουμε σε ένα ταψί 35χ40 αφού πρώτα έχουμε βάλει μια λαδόκολλα.

Ανοίγουμε σε όλες τις πλευρές του ταψιού το ζυμάρι με τα χέρια. Μόλις το έχουμε ανοίξει καλά προσθέτουμε την σάλτσα για πίτσα. Συνεχίζουμε βάζοντας τα κασέρια να καλυφθεί καλα όλη η επιφάνεια και με ένα πίλνερ κόβουμε την χοιρινή ωμοπλάτη σε λεπτές φέτες. Έπειτα προσθέτουμε τις πιπεριές και βάζουμε την πίτσα για ψήσιμο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 15 λεπτά στους 200 c και για ακόμη 5 λεπτά στην κάτω αντίσταση.

Μόλις ψηθεί βγάζουμε την πίτσα και την αποσύρουμε από την λαδόκολλα. Την αφήνουμε λίγο να κρυώσει και έπειτα με ένα μαχαίρι την κόβουμε σε κομμάτια(βγάζει περίπου 13 μεγάλα κομμάτια).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
9 / position1: 186 / position2: 523
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb