TRUE STORIES

Έγκυος που επιβίωσε από τον κορωνοϊό μοιράζεται την ιστορία της

Με σκοπό να βοηθήσει τις υπόλοιπες γυναίκες
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Έγκυος που επιβίωσε από τον κορωνοϊό μοιράζεται την ιστορία της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δυστυχώς είναι δύσκολο να εξεταστεί κανείς για κορωνοϊό στις ΗΠΑ, γεγονός που κάνει πιο δύκολη την όλη κατάσταση και πιο επικίνδυνη για τους κατοίκους εκεί. Η Dana Goldstein από τους New York Times όμως και θύμα της πανδημίας, αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της με σκοπό να βοηθήσει με τον τρόπο της όμως μπορεί τους συνανθρώπους της.

Η ίδια μάλιστα, προσβλήθηκε από τον ιό όσο ήταν έγκυος και ευτυχώς λόγω αυτού, της δόθηκε προτεραιότητα στα τεστ. Έχοντας εντοπίσει τα υπόπτα συμπτώματα και μετά από πολύ κόπο κατάφερε να εξεταστεί και δυστυχώς βρέθηκε θετική. Εξαιτίας του κορωνοϊό ήταν για δυο εβδομάδες στο κρεβάτι.

Σύμφωνα με τη νεαρή γυναίκα, λόγω της έλλειψης κρατικής υποστήριξης για τους ασθενείς του κορωνοϊού,  η μετάδοση του στην οικογένεια της ήταν πολύ πιθανή, καθώς δεν είχε μάσκες ή γάντια και ήταν πολύ δύσκολο για τον άντρα της να φροντίζει ταυτόχρονα και εκείνη και τα παιδιά τους.

Και ακόμα και τώρα δεν μπορεί να κάνει κανένα μέλος της την εξέταση για να δουν αν έχουν ή όχι τον ιό ακόμα. Όπως η ίδια πιστεύει, το να αφήνει το κράτος τους πολίτες του να αποφασίζουν αν είναι ή όχι υγιείς και χωρίς καμία ιατρική περίθαλψη είναι σίγουρο ότι θα κάνει τον ιό να μεταδοθεί ακόμα περισσότερο.

Βέβαια η απειλή του κορωνοϊού, θα κάνει πολλούς ανθρώπους να παρατηρήσουν αν έχουν κάποιο σύμπτωμα και να καταλάβουν αν είναι θετικοί στον ιό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
3 / position1: 635 / position2: 1236
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb