BED TALK

3 τρόποι για να ανάψεις τα αίματα στο κρεβάτι σου εν μέσω καραντίνας

Τα ζευγάρια έχουν να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη πρόκληση
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
3 τρόποι για να ανάψεις τα αίματα στο κρεβάτι σου εν μέσω καραντίνας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εν μέσω καραντίνας τα ζευγάρια έχουν να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη πρόκληση - αυτή του πάθους! Να τρεις ιδέες για να φουντώσεις ξανά τα πράγματα χωρίς κόπο αλλά με τρόπο!

Κάντου έκπληξη με το αγαπημένο του σeξ - το πρωινό

Το πρωί που θα ξυπνήσετε κάνε την ανατροπή! Αντί να σηκωθείς και να φορέσεις φόρμες, γδύσου και δώστου ραντεβού κάτω από τα σκεπάσματα! Όταν ένας άντρας ξυπνά το πρωί, τα επίπεδα τεστοστερόνης του είναι τα υψηλότερα που θα έχει όλη τη μέρα, γεγονός που τον κάνει πιο ενεργητικό, παθιασμένο, κοινωνικό, επιθετικό, ανταγωνιστικό και γρήγορο να αντιδράσει! 

Γίνε κάποια άλλη

Τα παιχνίδια ρόλων που μπορεί να παίξετε με το/τη σύντροφό σας μπορεί να είναι διασκεδαστικά! Αλλαξε το ύφος σου, τα ρούχα σου, το στυλ ομιλίας σου, για να νιώσεις πως μπήκες στο πετσί του ρόλου σε διαφορετικές προσωπικότητες.  Όσο πιο "ξένο" από τη δική σου προσωπικότητα, τόσο καλύτερα λειτουργεί! Αν είσαι εσωστρεφής κάνε κάτι εκκεντρικό, αν είσαι εξωστρεφής δοκιίμασε κάτι συνεσταλμένο. Το θέμα είναι να νιώσει πως ξαφνικά στο σπίτι υπάρχει μια άλλη γυναίκα! 

Tech and fun

Με τόσο ελεύθερο χρόνο στο σπίτι, γιατί να μην εξερευνήσεις τα παιχνίδια που σου παρέχονται ελεύθερα στο διαδίκτυο ειδικά για ζευγάρια αλλά και τις δωρεάν εφαρμογές που υπάρχουν διαθέσιμες; Δες τρεις επιλογές μας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 250 / position2: 1159
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb