CELEBS

Σάκης Τανιμανίδης: Ξυρίστηκε μετά από δέκα χρόνια

Έγινε άλλος άνθρωπος

Δημοσίευση ΑΠΡ 08, 2020
Σάκης Τανιμανίδης: Ξυρίστηκε μετά από δέκα χρόνια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή του, την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική.
Το βράδυ της Τρίτης, ο αγαπημένος παρουσιαστής δημοσίευσε στο προφίλ του ένα βίντεο, αποκαλύπτοντας έτσι την απόφαση που πήρε με δυσκολία, μετά από 10 ολόκληρα χρόνια. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά να ξυριστεί!

Εν μέσω καραντίνας, λοιπόν, αποχωρίστηκε τα γένια του και η αλήθεια είναι πώς έγινε άλλος άνθρωπος. Εξίσου όμορφος και γοητευτικός βέβαια.

«Μετά από 10 χρόνια…ΞΥΡΙΣΤΗΚΑ! (Αυτή η καραντίνα θα μας καταστρέψει μου φαίνεται!) Και μην μου πείτε ότι υπάρχει άντρας εκεί έξω, έστω και ένας, που όταν ξυρίζει έτσι το μούσι του δε δοκιμάζει στον καθρέφτη όοοοοοολες τις φάσεις του μουσιού: από φαβορίτα, σε μουσάκι, σε μαγκιόρικο μουστάκι…», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που το συνόδευε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μετά από 10 χρόνια...ΞΥΡΙΣΤΗΚΑ! 😱 (Αυτή η καραντίνα θα μας καταστρέψει μου φαίνεται!) Και μην μου πείτε ότι υπάρχει άντρας εκεί έξω, έστω και ένας, που όταν ξυρίζει έτσι το μούσι του δε δοκιμάζει στον καθρέφτη όοοοοοολες τις φάσεις του μουσιού: από φαβορίτα, σε μουσάκι, σε μαγκιόρικο μουστάκι...😂😂 #ksourafi #kontra #mwropaidi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 432 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb