ΒETTER LIFE, BETTER ME BETTER LIFE

Πώς θα αξιοποιήσεις τo lockdown υπέρ σου

Όσα σου προτείνει ο Νικόλας Ουρανός, Life & Relationship Coach
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς θα αξιοποιήσεις τo lockdown υπέρ σου
@titovailona via Twenty20

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς θα αξιοποιήσεις τις μικρές «ευλογίες» της καραντίνας και θα κάνείς τις συνθήκες να δουλέψουν υπέρ σου; Μη σταματάς να δουλεύεις με τον εαυτό σου!

Πέρα από την αόρατη απειλή του κορωνοϊού, μαίνεται ανεξέλεγκτος αυτές τις μέρες ένας ορατός πόλεμος με τον εσωτερικό μας εαυτό.

Στην απομόνωση υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να παρασυρθούμε από τον κατώτερο εαυτό μας, να θυμώσουμε, να γίνουμε μονόχνωτοι, να ξεσπάσουμε την αρνητική μας φόρτιση στους άλλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτές τις μέρες, περισσότερο από ποτέ, είναι ανάγκη να γαντζωθούμε στα ανώτερα συναισθήματά μας, για να κάνουμε την αδράνεια και τη μονοτονία της απομόνωσης, ενέργεια και δημιουργική δράση για την επόμενη φάση της ζωής μας!

Όσοι έχουν δουλέψει με αυτά τα συναισθήματα δεν κινδυνεύουν από καμιά πλήξη ή μανιέρα, γιατί απλά σκέφτονται ήδη πώς θα προσαρμοστούν, πώς θα ελιχθούν και πώς θα γυρίσουν την παρτίδα υπέρ τους. Είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία και να ξεβολευτούν ακόμα και μέσα από την άνεση του σπιτιού τους!

Η δουλειά με τον εαυτό μας δεν είναι έρμαιο των εξωτερικών συνθηκών, όσο δύσκολες κι αν είναι. Πάρε αποστάσεις από τα πράγματα, δες τη ζωή σου πανοραμικά και να μην περιμένεις να είναι τέλειες οι συνθήκες. Μπες στην ατελή δράση, γιατί εσύ θα φέρεις τις συνθήκες στα μέτρα σου. Ξεκίνα, λοιπόν, με ό,τι έχεις.

Φρόντισε τον εαυτό σου κι εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο, για να βάλεις το επόμενο milestone της προσωπικής σου εξέλιξης.

Σκέψου σε τι θέλεις να γίνεις καλύτερος όταν όλο αυτό τελειώσει και ανακάλυψε εναλλακτικούς τρόπους για να το δημιουργήσεις. Τι θα έλεγες, για παράδειγμα, να γράψεις έναν μεγάλο στόχο και κάποιους μικρότερους που θα ήθελες να έχεις εκπληρώσει μέχρι το τέλος της καραντίνας;

Είναι ώρα να γράψεις ιστορία, να μάθεις μέσα (και) από αυτό και να δυναμώσεις.
Νικόλας Ουρανός

Life & Relationship Coach, #1 International Bestselling Author www.jillandnikolas.com
Αυτή την κρίσιμη στιγμή, τώρα που χρειάζεσαι όσο ποτέ, υπεύθυνη υποστήριξη για να μη λυγίσεις, σε περιμένουμε στις δωρεάν life coaching συνεδρίες, που πραγματοποιούμε, για να μη βάλεις στιγμή σε παύση τα όνειρά σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
7 / position1: 171 / position2: 485
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb