ENTERTAINMENT

Πως μοιάζει η καραντίνα της Kim Kardashian

Η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας μοιράζεται την επειρία της
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Πως μοιάζει η καραντίνα της Kim Kardashian

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γνωστή τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας, Kim Kardashian, αποφάσισε να μοιραστεί με τον κόσμο πως ακριβώς περνάει τις ημέρες της στην οικειοθελή της καραντίνα, μακριά από τις αδερφές της και όλους της τους συγγενείς.

Σε συνέντευξη της σε τηλεοπτική εκπομπή, εμφανίστηκε μέσω διαδικτύου στις οθόνες, από το σπίτι της στην Καλιφόρνια. Όπως είπε, μένει εκεί μαζί με τον σύζυγο της Kanye West και τα τέσσερα παιδιά τους, ενώ όπως λέει αυτή η εμπειρία της έδειξε ότι δε θα ήθελε να κάνει και πέμπτο μωρό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

What is everyone doing to keep your kids entertained??? As a family we are social distancing but need some fun ideas of what to do! Any suggestions would help!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Όπως και πολύς ακόμα κόσμος, η ίδια βλέπει τις αδερφές της μέσω κοινών online συνομιλιών  και η μόνη της επαφή με άλλον άνθρωπο εκτός σπιτιού είναι με τη μητέρα της Kris Jenner, με την οποία βέβαια κρατούν την ασφαλή απόσταση των δυο μέτρων.

Όσο για την σχέση της με την αδερφή της Kourtney Kardashian, η οποία δεν ήταν και πολύ καλή, η Kim εξομολογήθηκε ότι τώρα που έχει τον χρόνο να σκεφτεί και να δει τα πράγματα αλλιώς, κατάλαβε τους λόγους που έκαναν την αδερφής της να της φέρεται άσχημα και νιώθει πλέον νιώθει πιο κοντά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 219 / position2: 3605
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb