ΜΑΛΛΙΑ

3 σπιτικές μάσκες που θα σώσουν τα μαλλιά σου

Χρόνο έχεις! Τα υλικά είναι... στο σούπερ μάρκετ
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
3 σπιτικές μάσκες που θα σώσουν τα μαλλιά σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νιώθετε πως τα μαλλιά σας είναι θαμπά και άτονα; Με τόσο χρόνο στο σπίτι, ήρθε η ώρα για κούρα ομορφιάς!

Γάλα στα μαλλιά

Ο πρώτος τρόπος είναι αφού πλύνετε και στεγνώσετε τα μαλλιά σας, εφαρμόζετε από τη ρίζα έως την άκρη το γάλα, είτε σε εντελώς στεγνά μαλλιά είτε σε νωπά. Με αυτόν τον τρόπο θα θρέψετε τα ξηρά και εύθραυστα μαλλιά, ενώ θα μειώσετε και το φριζάρισμα τους!

Ο δεύτερος τρόπος, είναι να ψεκάσετε τα μαλλιά σας με 1/2 της κούπας γάλα πριν λουστείτε. Αφού τρίψετε καλά τις ρίζες σας, θα το αφήσετε να πήξει για 15-20 λεπτά και πριν μπείτε για λούσιμο θα χτενιστείτε, σε περίπτωση που είναι μπερδεμένα. Μετά πλύνετε τα κανονικά με σαμπουάν, βάλτε conditioner και ξεπλύνετε.

Η θαυματουργή μάσκα μαλλιών της Kourtney Kardashian

"Πριν από μερικά χρόνια, η Kourtney και εγώ δημιουργήσαμε μια μάσκα μαλλιών που εμπνεύστηκε από το πρωινό που φτιάχνει με αβοκάντο. Αυτή είναι μια εξαιρετική λύση για το σπίτι που εστιάζει στη φυσική φροντίδα των μαλλιών " λέει ο Andrew Fitzsimons, κορυφαίος hair artist.

Η συνταγή περιέχει μέλι, ελαιόλαδο (το οποίο προστατεύει τα μαλλιά από τo styling), αβοκάντο (που ενυδατώνει τα μαλλιά με βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά) και χυμό λεμονιού (που είναι φυσικά αντιβακτηριακό).

Για ξηρά μαλλιά

1 μπανάνα
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο
3 σταγόνες λάδι λεβάντας
1 κουταλιά της σούπας μέλι

Ρίξτε τα υλικά σε ένα μπλέντερ. Στη συνέχεια, κάντε μασάζ με τη μάσκα στα μαλλιά σας και καλύψτε τα μαλλιά σας με σκουφάκι ντους ή μια ζεστή πετσέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
3 / position1: 412 / position2: 1431
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb