ENTERTAINMENT

Ποιοι celebrities είναι μικροβιοφοβικοί;

Όλοι έχουμε τις φοβίες μας αλλά κάποιοι παραπάνω
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ποιοι celebrities είναι μικροβιοφοβικοί;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλοι έχουμε τις φοβίες μας τώρα με την έξαρση της πανδημίας αλλά κάποιοι από εμάς λίγο παραπάνω...

Jennifer Lawrence

Σε συνέντευξή της στην Sun η Αμερικανίδα σταρ λέει ότι κάνει σπάνια σeξ γιατί είναι μικροβιοφοβική και ότι αναγκάζει και υποχρεώνει όλους τους συντρόφους τους να κάνουν εξετάσεις για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα πριν από την πρώτη επαφή. 

Megan Fox

Η διάσημη σταρ έχει αποκαλύψει πως δυσκολεύεται πολύ στο να επισκεφθεί τουαλέτα εστιατορίου γιατί "φαντάζεται τα μικρόβια να πετούν γύρω της". Παραδέχτηκε ωστόσο πως μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού η μικροφοβία της ελαττώθηκε.

Robbie Williams

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν κυκλοφόρησε ένα βίντεο όπου ο ποπ σταρ κατά τη διάρκεια συναυλίας του, απολύμανε τα χέρια του αφότου χαιρέτησε τους φαν του, όλοι γέλασαν. Ο ίδιος όμως πραγματικά φοβάται τα μικρόβια! "Έχω πάντα αντισηπτικό μαζί μου όπου κι αν βρεθώ" αποκάλυψε σε συνέντευξή του.

Elvis Presley

Ο ίδιος δεν πήγαινε ποτέ προσκεκλημένος σε σπίτια εκτός κι αν ένιωθε άνετα να φέρει μαζί του το πηρούνι και το μαχαίρι του. Το ίδιο ίσχυε και για εστιατόρια, για ποτήρια, κούπες και άλλα...

Gwyneth Paltrow

Φοβάται τα μικρόβια. Τα σιχαίνεται. Από τότε που διάβασε ένα άρθρο το οποίο ανέφερε πως υπάρχουν μικρόβια και βρωμιά ακόμη και στα πεντάστερα δωμάτια των ξενοδοχείων, έχει αποφασίσει πως θα πλένει πολλές φορές τα χέρια της και κάθε επιφάνεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 144 / position2: 708
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb