ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις αν βγαίνεις με έναν Δίδυμο

Γιατί οι άντρες αυτού του ζωδίου θέλουν ειδικό χειρισμό
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις αν βγαίνεις με έναν Δίδυμο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δίδυμοι είναι ένα ζώδιο που διχάζει και τρομάζει τους ερωτικούς του συντρόφους. Λίγο το ότι το μυαλό του είναι στον αέρα, λίγο που μπορεί τη μια να λένε άλλα και να αλλάζουν άποψη μέσα σε δευτερόλεπτα, δεν είναι και πολύ της εμπιστοσύνης.

Επίσης είναι και πολύ κοινωνικοί και αν δεν αντέχεις τους εξωστρεφείς άντρες θα σε φάει η ζήλια. Είναι και παιχνιδιάριδες και το έχουν πολύ εύκολο το φλερτ. Παρόλα αυτά, δε σημαίνει ότι δεν ερωτεύονται και ότι δεν είναι πιστοί και άξιοι σύντροφοι.

Αν βγαίνεις με έναν δίδυμο και σου αρέσει πολύ και θέλεις να συνεχίσεις να τον βλέπεις, θα ήταν καλό να μάθεις δυο τρία πράγματα σχετικά με την ψυχοσύνθεση του αλλά και το ποια είναι τα κουμπιά του ώστε να τα πάτε καλά και η γνωριμία να προχωρήσει.

Πρώτα από όλα, αξίζει να μάθεις ότι υπάρχουν τρία ζώδια που ταιριάζουν απόλυτα με τον δίδυμο και αυτά είναι ο σκορπιός, ο υδροχόος και ο ζυγός. Οι λόγοι είναι διότι κι αυτά τα ζώδια έχουν εξίσου μεγάλη περιέργεια και είναι πολύ άνετοι μέχρι να βεβαιωθούν ότι θέλουν να είναι μαζί. Κοινώς έχουν την ίδια τρέλα και μπορούν να την διαχειριστούν μια χαρά, χωρίς να στεναχωριούνται ιδιαίτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά το σeξ, οι δίδυμοι έχουν μια λίστα με διάφορα πράγματα που θέλουν να δοκιμάσουν, οπότε να περιμένεις πολλές προτάσεις. Αν δε, έχεις και εσύ κάποια φαντασίwση να μοιραστείς, τότε ακόμα καλύτερα γιατί έχεις βρει τον άνθρωπο σου.

Επίσης, με έναν δίδυμο το σίγουρο είναι ότι δε θα βαρεθείς ποτέ. Έτσι εξωστρεφείς και περιπετιώδης που είναι θα σου χαρίσει πολύ όμορφες αναμνήσεις και θα περάσεις ευχάριστα μαζί του. Βέβαια δεν είναι και πολύ ρομαντικός, αλλά ξέρει να κάνει ζωάρα. Αν εσύ πάλι δεν μπορείς να ικανοποιείς την αναγκή του για περιπέτειες να ξέρεις ότι θα σε χαιρετήσει σύντομα.

Ακόμα, είναι καλό να ξέρεις ότι αυτός που βλέπεις είναι αυτό που είναι πραγματικά, γιατί μπορεί οι δίδυμοι να κατηγορούνται για διπροσωπία, όμως δείχνουν τον πραγματικό εαυτό τους, αν και πολλές αυτό δεν είναι καλό. 

Τέλος, η σχέση με έναν δίδυμο μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πίεση και άγχος γιατί μπορεί να αισθανθείς ότι δεν μπορείς να βγάλεις άκρη μαζί του, όμως αυτή είναι η φύση του και αν δεν την αντέχεις τότε καλύτερα να τον αφήσεις για να μην πληγωθείς στη συνέχεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
6 / position1: 501 / position2: 1150
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb