FAMILY

Τι να κάνεις αν οργανώνεις το γάμο σου εν μέσω πανδημίας

Ζητήσαμε τη γνώμη των ειδικών
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τι να κάνεις αν οργανώνεις το γάμο σου εν μέσω πανδημίας

Τι γίνεται αν αυτό το διάσημα έχεις αποφασίσει να παντρευτείς αλλά ο κορωνοϊός σου χαλάει όλα τα σχέδια;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Kρατάς τη ψυχραιμία σου ώστε όταν όλα αρχίζουν να επιστρέφουν στην κανονικότητα να είσαι έτοιμη να απολαύσεις τη διοργάνωση και το γάμο σου με αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Ζητήσαμε από την W Plan να μας δώσει τα φώτα της! 


Κάντε χρήση της τεχνολογίας

Λίγο πολύ, όλοι έχουμε πρόσβαση σε τεχνολογικά μέσα, τόσο εσείς όσο και εμείς οι επαγγελματίες. Πάρτε ιδέες και μοιραστείτε τες μαζί μας! Τι θα λέγατε λοιπόν, για μερικά ραντεβού με εμάς και με τους επαγγελματίες που κλείσαμε για την εκδήλωση σας; Τώρα πλέον μπορείτε να το κάνετε όλη μέρα, πιο απλά αυτό που πριν κάνατε γρήγορα και κλεφτά, πιεσμένα στη δουλειά σας ή μισοκοιμισμένοι τα βράδια!!
Άρα, πολλαπλασιάζεται τόσο ο χρόνος που έχετε για έρευνα, όσο και οι επιλογές μας. Μέσω της οθόνης σας, βλέπετε περισσότερα πράγματα διαθέτοντας λιγότερο χρόνο.
Φροντίστε τον εαυτό σας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μένοντας σπίτι μπορείτε να βάλετε ένα πρόγραμμα στη γυμναστική και στη διατροφή σας, εάν και είναι δύσκολο. Πλέον δεν τρέχετε να προλάβετε το χρόνο στη καθημερινότητά σας, ανάμεσα σε ραντεβού και το γραφείο, τρώγοντας από έξω ό,τι υπήρχε μπροστά σας στο ενδιάμεσο.  Μπορείτε να οργανώσετε ένα σωστό διατροφικό πρόγραμμα που θα ενδυναμώσει τον οργανισμό σας και θα τον θωρακίσει απέναντι στον κορωνοϊό, όπως συμβουλεύουν και οι ειδικοί. Βάλτε στο πιάτο σας βιταμίνη C, φρούτα, λαχανικά και καλή πρωτεΐνη.

Έτσι, μέχρι το καλοκαιράκι, μπορείτε να είστε σε φόρμα και να αποκτήσετε την ιδανική εμφάνιση για την ημέρα της εκδήλωσης σας! Πέρα από αυτό, η γυμναστική θα ενδυναμώσει τον οργανισμό σας, και θα σας γεμίσει ευεξία βοηθώντας σας σε αυτή τη δύσκολη φάση εγκλεισμού, που περνάμε όλοι, να ανταπεξέλθουμε στο άγχος και τις λοιπές δυσκολίες.

Υπάρχουν άπειρες εφαρμογές και app με online ασκήσεις και tutorials, για γυμναστική στο σαλόνι σας! Μένοντας στο σπίτι λοιπόν, μην αρχίσετε τις ατασθαλίες μπροστά στη τηλεόραση! Αξιοποίησε το χρόνο σας σωστά, για την εκδήλωση μας.

Μην ακυρώνετε. Αναβάλλετε εάν όλα αυτά σας αγχώνουν.

Μιας και μέχρι και τα μέσα Μαΐου, συναθροίσεις όπως γάμοι, βαπτίσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις και άλλα, θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν μπορείτε να αναβάλλετε την εκδήλωση σας εφόσον όλα αυτά σας αγχώνουν και έχετε ενδοιασμούς ότι δεν θα το διασκεδάσετε ή ακόμα ότι δεν θα έρθουν οι καλεσμένοι για διάφορους λόγους που προκείπτουν (αεροδρόμια, σύνορα, μεταφορές κ.α.)

Μπορείτε να αναβάλλετε την ημερομηνία σας και να την μεταθέσετε για τέλος του καλοκαιριού πόσο μάλλον για το επόμενο καλοκαίρι. Στόχος μας σε αυτή την απόφαση είναι να ορίσουμε μαζί την νέα ημερομηνία χωρίς να χάσετε χρήματα από κανέναν επαγγελματία.

Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ημερομηνία επιστροφής στην κανονική ζωήΕπίσημα κάποια ανακοίνωση για τις εκδηλώσεις στην Ελλάδα δεν έχουμε, όπως σε άλλες χώρες λόγου χάρη στην Ιταλία που απαγορεύτηκαν μέχρι τις 30 Απρίλη και στη Γαλλία που απαγορεύτηκαν οι συναθροίσεις πάνω από έναν συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και τους επόμενους μήνες.  Παρόλα αυτά υποθέτουμε ότι θα είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε εκδήλωση μέχρι τα μέσα Μαΐου. Παρόλα αυτά είναι ενθαρρυντικό ότι έχουμε ακόμα Μάρτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 311 / position2: 1076
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb