ENTERTAINMENT

Μαρία Κίτσου – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Πώς βιώνουν τον εγκλεισμό

Τι κάνουν οι πρωταγωνιστές της σειράς Άγριες Μέλισσες αυτές τις ημέρες;

Δημοσίευση ΜΑΡ 27, 2020
Μαρία Κίτσου – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Πώς βιώνουν τον εγκλεισμό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες έχουν σταματήσει και οι πρωταγωνιστές της σειράς «Μένουν Σπίτι» Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησαν μέσω skype για το πως περνούν το χρόνο τους και τι σκέψεις κάνουν.

«Βιώνω τον εγκλεισμό όπως τον βιώνουν οι περισσότεροι συμπολίτες μας, αν όχι όλοι γιατί είναι και μερικοί απείθαρχοι! Για αυτό και τα όσα πρόστιμα επιβλήθηκαν μέχρι τώρα. Προσπαθώ να είμαι δημιουργική, να το δω σαν ευκαιρία ενδοσκόπησης. Μας δίνεται δηλαδή η ευκαιρία να κάνουμε αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι αποφεύγουμε. Να μείνουμε μόνοι με τον εαυτό μας. Προσπαθώ να μείνω μόνη με τον εαυτό μου, να αναθεωρήσω κάποια πράγματα και κάποιες αξίες σε σχέση με τους συνανθρώπους μας. Συνομιλώ με φίλους μέσω viber και messenger, κάνω μια αναδιάρθρωση του χώρου του σπιτιού μου και επίσης μ’ αρέσει από το πρωί να ετοιμάζομαι και να προσπαθώ να βρω τρόπους να διασκεδάσω τη μέρα μου», ανέφερε η Μαρία Κίτσου.

«Είναι ένα φαινόμενο παγκόσμιο που όλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Βλέπουμε ότι η ενσυναίσθηση του κόσμου είναι στα ύψη αυτή τη στιγμή. Βλέπουμε τι γίνεται στις γειτονικές χώρες και ότι δεν είναι κάτι αστείο. Να μείνουμε μερικές μέρες στο σπίτι δεν είναι τίποτα μπροστά στα οφέλη που θα έχουμε, οπότε θεωρώ ότι το χιούμορ μπορεί να μας σώσει και σκέφτομαι τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που μένουν χρόνια στο σπίτι. Εμείς δηλαδή δεν θα μπορέσουμε να μείνουν για κάποιες μέρες μέσα στο σπίτι μας; Και αυτοί οι άνθρωποι τι να πούνε; Πρέπει να προστατέψουμε όχι μόνο τους εαυτούς μας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 937 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb