ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Πως να ξεπεράσεις έναν χωρισμό σύμφωνα με το ζώδιο σου

Τι λένε τα άστρα για αυτό το θέμα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Πως να ξεπεράσεις έναν χωρισμό σύμφωνα με το ζώδιο σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα ζώδια έχουν πολλές απαντήσεις για τον χαρακτήρα σου και τον τρόπο που αντιδράς στα γεγονότα. Έτσι λοιπόν, έχουν και την απάντηση για το πως θα ξεπεράσεις έναν χωρισμό, ανάλογα με το ζώδιο σου.

Ιχθείς

Μπορεί να προχωράς γρήγορα, αλλά θέλεις πάντα να λες την τελευταία λέξη, για να καταλάβει τι χάνει το πρώην ταίρι σου. Αφού τα πεις λοιπόν, μετά άσε τα πράγματα να περάσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Επειδή δεν σου αρέσουν καθόλου οι άλλαγες και σου παίρνει χρόνο να ξεπεράσεις τις καταστάσεις, να ξέρεις ότι θα προχωρήσεις μόνο όταν βρεις κάποιον να σου αρέσει και ασχοληθείς μαζί του.

Δίδυμοι

Θα μιλάς για ώρες και μέρες με τους φίλους σου για τον χωρισμό και την σχέση σου, όμως να ξέρεις ότι αυτός είναι απλά ο τρόπος για να το ξεπεράσεις.

Καρκίνος

Είσαι ευαίσθητη ψυχή, αλλά ξέρεις ότι η βαριά καρδιά σου πρέπει να προχωρήσει μπροστά, οπότε συνεχίζεις να βγαίνεις και να περνάς καλά με τους φίλους σου.

Λέων

Τα ψώνια είναι η δική σου ψυχοθεραπεία. Πριν ξοδέψεις όλα σου τα λεφτά σε άχρηστα πράγματα, απλά βρες ένα πολύ ακριβό και καλό δώρο, και κάνετε το στον εαυτό σου. Σου αξίζει.

Παρθένος

Ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσεις ένα χωρισμό είναι να υπερ-φροντίσεις τον εαυτό σου. Οπότε λοιπόν ξεκίνα να κάνεις νύχια, μαλλιά, γυμναστική και γενικά κάνε αλλαγές όπως τις θέλεις.

Ζυγός

Δεν προλαβαίνεις να βιώσεις τον χωρισμό γιατί έχεις ήδη προχωρήσει στον επόμενο. Όμως πριν κάνεις ξανά το επόμενο βήμα, σιγουρέψου ότι αξίζει την προσπαθεία.

Σκορπιός

Ως μια έντονη προσωπικότητα, η ψυχοθεραπεία θα σε βοηθήσει πολύ να πας παρακάτω και σύντομα να βγεις ξανά με έναν νέο, πολύ καλύτερο από τον πρώην σου.

Αιγόκερως

Εσύ θα πρέπει να πειραματιστείς με νέα χόμπι. Δοκίμασε να κάνεις ταξίδια, να γραφτείς σε σεμινάρια, να δοκιμάσεις πράγματα που δεν είχες δοκιμάσει ποτέ.

Κριός

Μετά από έναν χωρισμό θέλεις λίγο να αποτραβηχτείς από τα ραντεβού και να αφιερωθείς στην καριέρα σου, γιατί ξέρεις ότι αυτό θα σε βοηθήσει.

Υδροχόος

Όταν μια σχέση τελειώνει για εσένα, τελειώνει οριστικά. Κάνεις τον πρώην block από τα πάντα και ακόμα και αν τον δεις έξω κάνεις σαν να μην τον ξέρεις. Είναι ο τρόπος και καλά κάνεις.

Ιχθείς

Έχοντας την σιγουριά ότι θα βρεις ξανά τον έρωτα, γεμίζεις αυτοπεποίθηση και προχωράς παρακάτω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
25 / position1: 217 / position2: 427
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb