ΣΧΕΣΕΙΣ

Το κακό που συνέβη στα ζευγάρια της Κίνας λόγω κορωνοϊού και καμιά δεν το θέλει

Οι συνεπείας που έφερε ο ιός ήταν κακές για τον έρωτα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το κακό που συνέβη στα ζευγάρια της Κίνας λόγω κορωνοϊού και καμιά δεν το θέλει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλος ο πλανήτης χορεύει σε ρυθμούς κορονοϊού, θα προτιμούσαμε όχι, αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Το θέμα είναι να παραμείνουμε ενωμένοι, ψύχραιμοι και φυσικά να υπακούσουμε στις οδηγίες των ειδικών. Βέβαια, η λέξη ενωμένοι, εμπεριέχει πολλές παγίδες, μιας και πλέον, οι συνέπειες του Covid-19 έχει επιπτώσεις και στις ανθρώπινες σχέσεις.

Στην Κίνα λοιπόν, η οποία ξεπέρασε τα δύσκολα, όχι βέβαια χωρίς απώλειες, και τώρα σιγά σιγά επιστρέφει στην κανονικότητα, οι σχέσεις των ζευγαριών, έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη. Οι δικηγόροι στην μακρινή χώρα, σημειώνουν ότι τα διαζύγια αυξήθηκαν αμέσως μόλις τελείωσε η καραντίνα μιας και οι πολλές ώρες που πέρασαν τα ζευγάρια μαζί έβγαλαν στην επιφάνεια μεγάλα προβλήματα, ή... δημιούργησαν και νέα.

Η αλήθεια είναι ότι η καραντίνα από μόνη της είναι δύσκολη κατάσταση, πόσο μάλλον όταν την μοιράζεσαι και με κάποιον άλλο,ο οποίος έχει το δικό του χαρακτήρα και ιδιαιτερότητες.

Τελοσπάντων, αν αγχώνεσαι έχω γράψει σχετικές συμβουλές τις προηγούμενες μέρες. Ψυχραμία και υπομονή. Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε κι εμείς τόσα διαζύγια όταν όλα αυτά τελειώσουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 765 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb