CELEB STYLE

Mέσα στα ωραιότερα σπίτια του Hollywood

Από την Kim Kardashian έως τη Halle Berry και την Jessica Alba
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Mέσα στα ωραιότερα σπίτια του Hollywood

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την Kim Kardashian έως τη Halle Berry σας παρουσιάζουμε μερικά από τα ωραιότερα σπίτια που είδαμε τελευταία για ένα σούπερ οφθαλμόλουτρο!

Ο Ελληνας αστέρας του Full House John Stamos μας καλωσορίζει στο σπίτι του στο Beverly Hills, το οποίο κοστίζει 5.8 εκατομμύρια δολάρια. Ο Stamos μαζί με τη βοήθεια του γιου του, Billy, και της συζύγου του, Caitlin McHugh, μας παίρνει μαζί του στο σπίτι του! Κάποτε ήταν μια εργένικη βίλλα, αλλά τώρα φιλοξενεί την οικογένειά του και την όμορφη ζωή τους.

Η Florence Welch παρουσίασε το πανέμορφο σπίτι της στο περιοδικό Apartamento και το NOWNESS ήταν εκεί για να τραβήξει σε βίντεο όλη την παρουσίαση! "Δεν νομίζω ότι νιώθω βολικά σε μινιμαλιστικούς χώρους" αποκαλύπτει η ίδια και μας κάνει μια βόλτα στο boho chic πανέμορφο σπίτι της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Christian Louboutin, ο πιο γνωστός σχεδιαστής παπουτσιών έχει ως έδρα του το Παρίσι, όμως έχει ιδιαίτερη αγάπη στο Beach House που έφτιαξε στην Πορτογαλία! Το θεωρεί τρίτο του σπίτι, εδώ κατασκευάζει τα διάσημα παπούτσια του και λέει πως εδώ νιώθει άνετα περισσότερο από οπουδήποτε αλλού. Kάποτε, τον ρώτησαν που θα ήθελε να ξυπνήσει την επόμενη μέρα, κι εκείνος απάντησε: "Στο σπίτι μου στην Πορτογαλία το καλοκαίρι".

Πηγή

Ένα οίκημα ιταλικού στυλ (που τόσο αγαπούν οι διάσημοι) ψάχνει νέο ιδιοκτήτη στο Hollywood Hills! Το σπίτι που κάποτε ανήκε στην Halle Berry έχει χτυπήσει την αγορά για $ 3,795,000. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει φτιάξει το σπίτι με το προσωπικό της γούστο. Το σπίτι διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, τέσσερα λουτρά και μια μεγάλη κουζίνα!

Αν θέλατε ποτέ να μάθετε πώς είναι μέσα στο σπίτι του Kanye West και της Kim Kardashian στο Λος Άντζελες, φανταστείτε κάτι σαν φουτουριστικό βελγικό μοναστήρι. Τουλάχιστον αυτό το περιγράφει το ζευγάρι σε μια νέα συνέντευξη στο Architectural Digest.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

H Jessica Alba έχει ένα μοναδικό boho chic στυλ που το βλέπεις να αναδεικνύεται έντονα μέσα στο σπίτι της. Με τη βοήθεια των διακοσμητών Κathleen και Tommy Clements ονειρεύτηκε ένα σπίτι ζεστό και οικογενειακό. 

Ένα ζεστό σαλόνι σε γκρι τόνους με έντονο το στοιχείο του ξύλου, λευκό μπάνιο, πράσινες αποχρώσεις σε τοίχους και πόρτες και κάπως έτσι φτιάχτηκε ένα μοναδικό σπίτι!

Πάμε και ως το σπίτι της Dakota Johnson; Ίσως το πιο ζεστό και cosy σπίτι που είδαμε, ανήκει στην ηθοποιό Dakota Johnson με έντονο στοιχείο του ξύλου και με μεγάλα παράθυρα που επικοινωνούν με την πανέμορφη καταπράσινη αυλή της! 

Η Johnson αγαπάει τα δέντρα και μάλιστα, βλέπουμε σε πολλά σημεία δέντρα με εσπεριδοειδή, όπως λεμονιές, lime και πορτοκαλιές ενώ έξω στον κήπο έχει μια πισίνα και τζακούζι! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
11 / position1: 526 / position2: 927
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb