FAMILY

Συμβουλές για αποτελεσματική συνέντευξη με την υποψήφια babysitter

Από το NEWSROOM
Συμβουλές για αποτελεσματική συνέντευξη με την υποψήφια babysitter

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και ενώ τα σχολεία είναι κλειστά, η ανάγκη για φύλαξη κατ’ οίκον είναι επιτακτική. Ξεκινάτε την αναζήτηση από φίλους και γνωστούς και σκέφτεστε να ακολουθήσετε τις συστάσεις και τις συμβουλές τους. Είναι τελικά όμως αυτή η καλύτερη κίνηση; Η babysitter που ταιριάζει στην οικογένεια της φίλης σας ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες; Αν όχι, αξίζει να μπείτε στην Nannuka και να βρείτε βιογραφικά babysitter και παιδαγωγών με αξιολογήσεις και συστάσεις. Μέσα από δεκάδες προφίλ επαγγελματιών είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε σε δίλημμα: Ποια babysitter να διαλέξω; Πώς λοιπόν να επιλέξω την κατάλληλη για την δική μου οικογένεια;

Πρώτο βήμα: Συνέντευξη με μια babysitter

Ο κάθε γονέας έχει στο μυαλό του μια λίστα ερωτήσεων που θέλει να κάνει στις υποψήφιες, ανάλογα με τις ανάγκες της οικογένειάς του και τη δική του φιλοσοφία γύρω από την ανατροφή των παιδιών. Ο ίδιος άλλωστε θέτει τους κανόνες. Συγκεντρώσαμε τις ερωτήσεις που χρησιμεύουν ακριβώς σαν ένας οδηγός για να «ζεστάνουν» τη συζήτηση, να δώσουν τα ερεθίσματα στις υποψήφιες να εκδηλώσουν τα προσόντα τους, την εμπειρία τους αλλά και εκείνο που θα τις διαφοροποιήσει από τον «ανταγωνισμό» τους. Διαβάστε τον οδηγό συνέντευξης με μια babysitter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεύτερο βήμα: Δοκιμαστικό με μια babysitter

Έχετε καταλήξει, λοιπόν, ανάμεσα σε μία ή δύο babysitters αλλά έχετε συμφωνήσει να τις δείτε στην πράξη πριν πάρετε την τελική σας απόφαση. Θέλετε να έχετε μια όσο το δυνατόν πιο αντιπροσωπευτική εικόνα για τον άνθρωπο που θα φροντίσει το παιδί σας, όσο κι αν σας εντυπωσίασε το προφίλ της και η συνέντευξη μαζί της. Μέσα από το δοκιμαστικό μπορείτε να δείτε εάν είναι συνεπής στην ώρα άφιξης, εάν ακολουθεί το πρόγραμμα που της έχετε δώσει, εάν έχει έρθει προετοιμασμένη με δραστηριότητες και ιδέες για να απασχολήσει το παιδί δημιουργικά. Δείτε εάν είναι ευδιάθετη, ορεξάτη, με θετική ενέργεια και εάν το παιδί νιώθει άνετα μαζί της.

Τρίτο Βήμα: Η ώρα της απόφασης

Έφτασε η ώρα να αποφασίσετε για την babysitter που θα φυλάει & απασχολεί τα παιδιά σας. Ανοίξτε τις συστάσεις και τις αξιολογήσεις τους, συνυπολογίστε την γνώμη των παιδιών σας και εμπιστευτείτε το ένστικτό σας στην τελική σας επιλογή! Ενημερώστε εγκαίρως την babysitter που απορρίπτετε καθώς θα πρέπει να γνωρίζει την τελική σας απόφαση αλλά και τους λόγους που σας οδήγησαν στην απόφασή σας.

Καλή σας επιτυχία! :)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 790 / position2: 1464
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb