TRENDS

3 looks που επιστρέφουν από τα 90s

Τρεις από τις αγαπημένες μας τάσεις μόδας της δεκαετίας του '90 επιστρέφουν με στυλ
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
3 looks που επιστρέφουν από τα 90s

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H μόδα της δεκαετίας του '90 επιστρέφει επισήμως

"Τυπικά, οι τάσεις περνούν από ένα 20ετή κύκλο και επανέρχονται, πράγμα που σημαίνει ότι τα τέλη της δεκαετίας του '90 και οι αρχές της δεκαετίας του 2000 θα συνεχίσουν να εμφανίζονται σε αξεσουάρ και ρούχα!" εξήγησε η Samantha Brown, στυλίστρια στο Insider.

Τρεις από τις αγαπημένες μας τάσεις μόδας της δεκαετίας του '90 επιστρέφουν με στυλ και μπορούμε να φορέσουμε από τώρα και έπειτα!

See through σε όλα

Είτε πρόκειται για φορέματα, είτε για top είτε για φούστα, θα είναι παντού. Σύμφωνα με τη, fashion director στο Allure, όλες οι διάσημες, από την Lizzo έως τη Jennifer Aniston άρχισαν να φορούν see - through κάτι που δείχνει πως αυτή η τάση θα σαρώσει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Bandanas are back like it's 1999

"Από την Christina Aguilera εως την Carrie στο Sex and the City, όλοι φόρεσαν αυτά τα διφορούμενα αξεσουάρ - ακόμη και τα παιδιά", δήλωσε ο Sal Misseri, ιδιοκτήτης του Reverie Salon στο Σικάγο, στο In The Know.

Σκισμένα τζιν

"Τα σκισμένα τζιν είναι τέλεια για την άνοιξη και δεν μιλάμε για τα μικρά σκισίματα αλλά τις μεγάλες τρύπες της δεκαετίας του 90", δήλωσε πρόσφατα η Allison Bornstein, στυλίστας διασημοτήτων, στο Who Who Wear. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
6 / position1: 476 / position2: 786
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb