KORMARA PROJECT VOL 2

Πώς θα βρεις ποια δίαιτα είναι η κατάλληλη για εσένα;

Από το NEWSROOM
Πώς θα βρεις ποια δίαιτα είναι η κατάλληλη για εσένα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίαιτες πλέον μπορεί να βρει κανείς παντού. Στο διαδίκτυο, στα περιοδικά, σε εξειδικευμένα βιβλία, σε φίλους και γνωστούς που «τις δοκίμασαν» και είδαν θεαματικά αποτελέσματα…

Είναι, όμως, κάποιος από τους παραπάνω τρόπους ο σωστός για να πετύχεις το εξατομικευμένο αποτέλεσμα που χρειάζεσαι;

Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό μεταβολισμό, διαφορετικές διατροφικές συνήθειες, δυσανεξίες κ.ά. Οι συνδυασμοί τροφών και η επιλογή ενός διατροφικού προγράμματος έχουν άλλη αποτελεσματικότητα σε κάθε οργανισμό. Γι’ αυτό, ο καλύτερος τρόπος για να έχεις ένα σίγουρο και μόνιμο αποτέλεσμα στη δίαιτά σου είναι να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο/ διαιτολόγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο διατροφολόγος είναι ο μόνος που θα λάβει υπόψιν τα ατομικά σου χαρακτηριστικά, τα διατροφικά σου γούστα αλλά και το ιατρικό ιστορικό σου, για να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα διατροφής που θα είναι κυριολεκτικά «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα σου. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεις πολύ την πιθανότητα να έχεις το αποτέλεσμα που θες, στο χρόνο που πρέπει και χωρίς παρενέργειες, στερήσεις ή επιπλοκές στην υγεία σου.

Για να είναι εύκολο να ακολουθήσεις τη δίαιτα και να σε παρακολουθεί συχνά ο διατροφολόγος σου θα ήταν χρήσιμο να επιλέξεις κάποιον που να βρίσκεται κοντά στο σπίτι σου. Μέσα από το doctoranytime.gr μπορείς να βρεις επιστήμονες διατροφής που να συγκεντρώνουν τα χαρακτηριστικά που θες και βρίσκονται στην περιοχή σου σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεσαι. Είναι σημαντικό να θυμάται κανείς ότι πρέπει να συζητά με το διαιτολόγο του για τις τροφές που δεν θέλει να στερηθεί, ώστε να ενταχθούν στο πρόγραμμά του και να μη δυσκολευτεί να το τηρήσει μετά. Οι ανεξέλεγκτες διατροφικές «ατασθαλίες» θα καθυστερήσουν το αποτέλεσμα.

Τέλος, για να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητα μιας δίαιτας και να αποκτήσει κάποιος το σώμα που ονειρεύεται, θα πρέπει να το συνδυάσει με την κατάλληλη μορφή άσκησης αναλόγως με το σωματότυπό του αλλά και το στόχο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 216 / position2: 811
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb