ENTERTAINMENT

Next In Fashion: Το ριάλιτι που πρέπει να δεις αν έχεις κόλλημα με την μόδα

Το Netflix σου έχει την τέλεια πρόταση για παρακολούθηση
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Next In Fashion: Το ριάλιτι που πρέπει να δεις αν έχεις κόλλημα με την μόδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν έχεις κόλλημα με την μόδα και έχεις δει όποια σχετική με αυτήν σειρά και ταινία, τότε σου έχουμε ευχάριστα νέα, καθώς φέτος το Netflix προβάλλει το απόλυτο ριάλιτι με αυτό το θέμα. Το Next In Fashion, αποτελεί έναν διαγωνισμό μόδας ανάμεσα στους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές που δουλεύουν για λογαριασμό μεγάλων οίκων μόδας, όμως τα ονόματα τους δεν είναι ακόμα γνωστά στον κόσμο.

Παρουσιαστές του ριάλιτι είναι επίσης σχεδιαστές μόδας Alexa Chung και ο Tan France, ενώ συμμετέχουν 18 σχεδιαστές, οι οποίοι στην αρχή αγωνίζονται χωρισμένοι σε ομάδες των δυο ατόμων. Κάθε επεισόδιο έχει το δικό του ξεχωριστό challenge δημιουργίας, που πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε δυο ημέρες. Η ομάδα με το καλύτερο ένδυμα βγαίνει πρώτη, ενώ αυτή με το χειρότερο αποχωρεί. 

Η σειρά διαθέτει συνολικά 10 επεισόδια. Εκτός από την Alexa και τον Tan, μαζί τους κρίνουν τις δημιουργίες των σχεδιαστών και διάφοροι διάσημοι επαγγελματίες του χώρου. Όσο για τον νικητή του ριάλιτι, θα λάβει το έπαθλο των 250.000 δολαρίων και θα δημιουργήσει μια συλλογή σε συνεργασία με το Net-a-Porter, μια εταιρεία με πολυτελή είδη μόδας.

Μη χάνεις άλλο χρόνο όμως, μπες στο Netflix και παρακολούθησε το Next In Fashion!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 771 / position2: 1209
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb