ΜΟΔΑ

Τι να φορέσεις αυτή την μεταβατική περίοδο

Αφήνουμε πίσω τη βαρυχειμωνιά αλλά ακόμη δεν είναι άνοιξη
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τι να φορέσεις αυτή την μεταβατική περίοδο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφήνουμε πίσω τη βαρυχειμωνιά αλλά ακόμη δεν είναι άνοιξη - αυτή τη μεταβατική περίοδο το ντύσιμο μας είναι λίγο μπερδεμένο! Να ιδέες για να σου λύσουν τα χέρια!

Το ζιβάγκο είτε σε μπλούζα είτε σε φόρεμα αποτελεί ένα κομμάτι κλειδί, εξαιρετικά βολικό για τους πιο κρύους μήνες, καθώς είναι ο τέλειος τρόπος για να προστατέψουμε το λαιμό μας από το κρύο, αλλά και να δώσουμε ένα ξεχωριστό twist στο στιλιστικό μας αποτέλεσμα. 

Φέτος είναι στη μόδα τα ζιβάγκο φορέματα, κοινώς τα turtleneck dresses τα οποία μακραίνουν τη σιλουέτα σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα πλεκτά γενικώς φέτος είναι στη μόδα είτε πρόκειται για φορέματα, παντελόνια ή αξεσουάρ. Ωστόσο, η πλεκτή φούστα αποτελεί μία από τις πιο προσιτές επιλογές αυτής της κατηγορίας, ίσως λόγω της σχετικής απλότητάς της στο styling. Φόρεσέ την με πουκάμισο, ασορτί πουλοβεράκι, t-shirt, πάει με πολλά κομμάτια στη ντουλάπα σου!

Tα χρυσά αλυσιδάκια έχουν γίνει πραγματικά γίνει τo trend των κοσμημάτων τα τελευταία χρόνια. Μπορείτε να συνδυάσετε τα μήκη και να φορέσετε μία βέργα, ένα μενταγιόν και μια παχιά αλυσίδα ταυτόχρονα για να προσθέσετε κάποιες εξτρα λεπτομέρειες στην υπόλοιπη εμφάνισή σας! Διασημότητες όπως η Bella και η Gigi Hadid, η Emily Ratajkowski, η Karlie Kloss, η Sophie Turner, η Dua Lipa και η Margot Robbie είναι απλά μερικές από τις δεκάδες διάσημες που τις φορούν διαρκώς!

Τα γνωστά σε όλους μας deux pieces ή αλλιώς twin sets που με καμάρι φορούσαν όλες την δεκαετία του '90 επέστρεψαν! Μπορoύν να απογειώσουν την εμφάνισή σου και χωρίς να κουραστείς καθόλου! Co ords και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
7 / position1: 437 / position2: 623
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb