ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Youtubers έκαναν τη δίαιτα των μοντέλων της Victoria`s Secret και αυτό ήταν το αποτέλεσμα

Τελικά μπορεί να ακολουθήσει αυτό το διατροφικό πρόγραμμα ο μέσος άνθρωπος;
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Youtubers έκαναν τη δίαιτα των μοντέλων της Victoria`s Secret και αυτό ήταν το αποτέλεσμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δύο YouTubers αποφάσισαν να δοκιμάσουν την σκληρή δίαιτα που ακολουθούν τα αγγελάκια της Victoria's Secret πριν το σόου και όχι μόνο το μετάνιωσαν, αλλά περιέγραψαν και την όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία τους.

Η Κάντας και η Μισέλ, λοιπόν, αποφάσισαν για τέσσερις μέρες να στερηθούν για λίγο τα αγαπημένα τους φαγητά και να ακολουθήσουν το πρόγραμμα διατροφής των μοντέλων, το οποίο και στο τέλος χαρακτήρισαν ως «καθόλου ευχάριστο, υγιές και έξυπνο» πρόγραμμα.

Τα κορίτσια, λοιπόν, ξεκίνησαν τρώγοντας για δύο μέρες ότι τρώει ένα μοντέλο στην καθημερινότητα του και για τις επόμενες δύο δοκίμασαν το πρόγραμμα με υγρά ροφήματα που ακολουθεί η Αντριάνα Λίμα πριν  το show.

Συγκεκριμένα, οι  μπλόγκερς ακολούθησαν την δίαιτα- πρόκληση της Λίμα, την οποία αρκετά περιοδικά χαρακτήρισαν ως απαγορευτική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το αγγελάκι της Victoria's Secret ακολουθεί την συγκεκριμένη μέθοδο για εννιά μέρες, κατά την οποία για 6 μέρες δεν τρώει καθόλου στερεή τροφή, παρά μόνο πρωτεϊνικά γεύματα και πολύ νερό. Τις δύο τελευταίες μέρες μάλιστα η ίδια ελαττώνει το νερό και 12 ώρες πριν το show το κόβει τελείως.

Τα κορίτσια, πάντως, δεν μπήκαν κατευθείαν στα βαθιά, ξεκινώντας με βρώμη, αβγά, πορτοκάλι και γιαούρτι. Στη συνέχεια η Κάντας έτρωγε για βραδινό ένα «βαρετό» γεύμα με μπρόκολο, κινόα και στήθος κοτόπουλο.

Την δεύτερη μέρα, η Μισέλ ήδη είχε αρχίσει να νιώθει άσχημα, λέγοντας πως αισθάνεται πολύ κουρασμένη μετά την γυμναστική και την τρίτη μέρα ήθελε σαν τρελή να φάει, καθώς είχε ξεκινήσει το πρόγραμμα με τα ροφήματα της Αντριάνα Λίμα. «Αυτή η δίαιτα είναι απαίσια και δεν θα την πρότεινα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου», είπε η Μισέλ.

Πάντως τα κορίτσια στο τέλος παραδέχθηκαν πως η νορμάλ δίαιτα (με τα αβγά, την βρώμη, το γιαούρτι, κλπ. για πρωί και το κοτόπουλο με μπρόκολο και κινόα για βράδυ) είναι ένα καλό παράδειγμα για όποιον θέλει να τρώει υγιεινά και να χάσει βάρος.

Από την άλλη, η δίαιτα με τα ύγρα ήταν χειρότερη και από αυτά που τρώνε στο Survivor, με την την Νάντας να αναφέρει πως της προκάλεσε προβλήματα με τον ύπνο της και πως δεν αντεχόταν με τίποτα για 9 μέρες.

«Δεν είναι ένας υγιής τρόπος για να χάσεις κιλά και πραγματικά μου κάνει εντύπωση γιατί ποτέ ένα άτομο δεν θα το έκανε αυτό και αυτά τα μοντέλα υποτίθεται ότι μας εκπροσωπούν για να αγοράσουμε τα ρούχα τους», ανέφερε η ίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
9 / position1: 474 / position2: 825
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb