ΠΡΟΣΩΠΑ

Μοντέλο αρνήθηκε να φορέσει αξεσουάρ της «ντροπής» σε επίδειξη μόδας

«Καταφανώς» ρατσιστική επίδειξη μόδας στη Νέα Υόρκη

Δημοσίευση ΦΕΒ 24, 2020
Μοντέλο αρνήθηκε να φορέσει αξεσουάρ της «ντροπής» σε επίδειξη μόδας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μία από τις γνωστότερες σχολές μόδας της Νέας Υόρκης παρουσίασε μια «ξεκάθαρα ρατσιστική» επίδειξη και αναγκάστηκε να ζητήσει «συγνώμη».

Σχολή μόδας στη Νέα Υόρκη αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη για την «καταφανώς ρατσιστική» επίδειξη σε εκδήλωση στο Μανχάταν. Από τα μοντέλα ζητήθηκε να φορέσουν υπερμεγέθη προσθετικά αυτιά, χείλη και πυκνά φρύδια για ένα ντεφιλέ με δημιουργίες των σπουδαστών της σχολής.

Ένα από τα μοντέλα, η Αφροαμαρικανή Amy Lefevre αρνήθηκε να εμφανισθεί με τα ρατσιστικά αξεσουάρ και καταγγέλλει πως δέχθηκε πιέσεις για να εμφανισθεί με αυτά στην πασαρέλα. «Μόλις είδα τα κομμάτια, άρχισε να τρέμω. Ένιωσα πως ήταν πολύ ρατσιστικό. Ήταν ξεκάθαρο πως δεν αισθανόμουν άνετα», είπε το μοντέλο στην New York Post.

Σε ανακοίνωσή της η Σχολή διαβεβαιώνει ότι το όλο περιστατικό διερευνάται. «Προς το παρόν», αναφέρει η πρόεδρος του Ινστιτούτου Μόδας, Joyce F Brown, «δεν φαίνεται πως ο αρχικός στόχος του ντιζάν, των αξεσουάρ και όλης της καλλιτεχνικής διεύθυνσης να ήταν κάποια δήλωση πάνω στο θέμα των φυλών».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

UPDATED: New statement from President Joyce F. Brown regarding the February 7 @fitfashionmfa show.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FIT NYC (@fitnyc) στις

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
2 / position1: 417 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb