ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δες τους νικητές: Τα υπέροχα κεραμικά της Ιουλίας Γερασκλή

Τα κεραμικά αντικείμενα που έχουν γίνει viral
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δες τους νικητές: Τα υπέροχα κεραμικά της Ιουλίας Γερασκλή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι μίνιμαλ γραμμές εμπλέκονται όμορφα με τις υφές του κεραμικού υλικού. Μαγικά, ξεχωριστά. Όσα φτιάχνει η Ιουλία Γερασκλή μπορούν να περιγραφούν με αντίστοιχες λέξεις. Η κεραμική αποκτά μια πιο σύγχρονη ματιά, και κάθε αντικείμενο είναι πλασμένο και ζωγραφισμένο εξ ολοκλήρου στο χέρι για αυτό και μοναδικό.

Στο έργο της θα δει κανείς επιρροές από μεγάλους καλλιτέχνες, κυρίως όμως έχει επηρεαστεί από τη λαϊκή τέχνη και το φολκλόρ. Αυτό που κάνει τη δουλειά της να ξεχωρίζει είναι ο συνδυασμός του παραδοσιακού με το μοντέρνο και η χαρακτηριστική ζωγραφική των αντικειμένων. «Εμπνέομαι από τις καθημερινές στιγμές, από τις μικρές λεπτομέρειες, τους ανθρώπους, από την ομορφιά της φύσης, ακόμα και από μία ωραία συζήτηση», εξηγεί η ίδια.

Κέρδισε ένα υπέροχο σετ κεραμικών κεφαλιών για να φυτέψεις τα πρώτα σου ανοιξιάτικα φυτά ή για να τα γεμίσεις με λουλούδια κάνοντας κλικ εδώ και ακολουθώντας τα βήματα στο Instagram

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κέρδισε τα υπέροχα κεραμικά της Ιουλίας Γερασκλή! 1. Κάνε follow το @pinkgr.official 2. Kάνε follow την @iouliageraskli 3. Τag μια φίλη σου!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pink.gr (@pinkgr.official) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ioulia Geraskli Ceramic Lab

Προμπονά 42 , Άνω Πατήσια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 389 / position2: 3740
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb