CELEBS

Πώς διατηρεί αυτό το απίστευτο σώμα η Nicole Scherzinger

Η ποπ σταρ επέστρεψε με ένα σούπερ χιτ
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς διατηρεί αυτό το απίστευτο σώμα η Nicole Scherzinger

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Nicole Scherzinger η τραγουδίστρια του γνωστού Αμερικάνικου γυναικείου συγκροτήματος "Pussycat Dolls" είναι πιο ωραία από ποτέ.

Το 2010, αποχώρησε από τις Pussycat Dolls για να ακολουθήσει σόλο καριέρα και πριν μερικές μέρες το γκρουπ κυκλοφόρησε νέο τραγούδι!

Η Pussycat Doll ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική αφού παλαιότερα σε συνέντευξή της είπε πως πέρασε πολύ άσχημη περίοδο στη ζωή της αφού πάλευε με την βουλιμία.

«Φαινομενικά η ζωή μου ήταν σπουδαία, το συγκρότημά μου είχε κατακτήσει την κορυφή, αλλά εγώ ένιωθα απαίσια. Η βουλιμία είναι μια φρικτή  νόσος και εκείνη η εποχή που την αντιμετώπησα ήταν μαύρη για εμένα. Πίστευα ότι κανείς από το group μου ή από την οικογένειά μου δεν γνώριζε, γιατί ήταν μία ασθένεια την οποία έκρυψα καλά. Ντρεπόμουν πολύ. Ήξερα ότι δεν ήταν κάτι φυσιολογικό ή υγιές, αλλά έκανα κακό στον εαυτό μου μέσω του κύκλου αυτή της διατροφικής διαταραχής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα είναι «ευγνώμων» για το σώμα της - χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν γυμνάζεται πολύ σκληρά.

"Για πρωινό λατρεύω να τρώω αυγά με μια φέτα ψωμί και μπέικον, και άλλοτε καπνιστό σολομό ή κουάκερ", είπε. "Για γεύμα θα φάω κάποια σούπα ή σούσι. Για δείπνο, θα φάω ρύζι στον ατμό, κρέας αλλά και πολλά λαχανικά".

"Όταν θέλω να το ρίξω έξω εννοείται θα φάω πίτσα ή μεξικάνικο!"

Όσον αφορά τη γυμναστική...

"Σε μια τυπική προπόνηση θα τρέξω στο διάδρομο 20 λεπτά, στη συνέχεια θα κάνω squats και έπειτα γιόγκα".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
8 / position1: 300 / position2: 937
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb