ΚΑΡΙΕΡΑ

Koρίτσια Καριέρας: Η Ανδρομάχη βρήκε τον τρόπο να τα προλαβαίνει όλα

Ανδρομάχη Φίλιου, διοργανώτρια εκδηλώσεων
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Koρίτσια Καριέρας: Η Ανδρομάχη βρήκε τον τρόπο να τα προλαβαίνει όλα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Aνδρομάχη Φίλιου, μπορεί να είναι εξπερ στο να τρέξει ένα μπιστρό ή ένα καφέ εστιατόριο, αλλά όπως αποδείχτηκε, μπορεί να διοργανώσει τέλεια και οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση της ζητήσεις. Πώς μπορεί και τα προλαβαίνει όλα; Της ζητάμε να μας βάλει για λίγο στον κόσμο της και να μάθουμε πώς περνά τις μέρες της και τον ελεύθερό της χρόνο μέσα στο γεμάτο πρόγραμμά της.

Μπορείς να μας περιγράψεις μια μέρα σου;

Απεχθάνομαι το πρωινό ξύπνημα. Αν δεν συντρέχει καταστροφικό πρόβλημα δεν θα ξυπνήσω πριν τις 9! Συνήθως ξεκινάω τη μέρα μου κατά τις 10 το πρωί. Κάνω κάποιες απαραίτητες δουλειές στο σπίτι και αφού ετοιμαστώ κατεβαίνω στο κέντρο όπου και ουσιαστικά ξεκινάει η δουλειά μου. Με τους συνεργάτες μου οργανώνουμε το πρόγραμμα μας, κάνουμε έρευνα και προσπαθούμε κάθε μέρα να κερδίσουμε έδαφος σε αυτό το καινούριο εγχείρημα (σ.σ την οργάνωση εκδηλώσεων) ! Στόχος είναι πάντα η καλύτερη ποιότητα στις πιο προσιτές τιμές. Αυτό το διάστημα τρέχουμε και με τις διαδικασίες για να ανοίξουμε το νέο μας κατάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΚορίτσια Καριέρας: Η Ειρήνη είναι πάντα «στον αέρα» ΙΑΝ 09, 2020

Το μεσημέρι θα επιστρέψω σπίτι, θα μαγειρέψω και έπειτα συνεχίζω μέχρι αργά το βράδυ να απαντάω σε emails, τηλέφωνα, να ψάχνω καινούριες ιδέες στο Ίντερνετ οπως και για νεες αγορές και συνεργασίες. Κοιμάμαι συνήθως λίγο αργά ... 2-3 το βράδυ. Ασφαλώς όποτε έχουμε event συνήθως Σαββατοκύριακο η μέρα ξεκινάει με περισσότερο άγχος, κυλάει σε πιο γρήγορους ρυθμούς και μεγαλύτερη κούραση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσα στο γεμάτο πρόγραμμά σου τι είναι αυτό που παραμελείς αλλά τι είναι κι αυτό που δεν βγάζεις με τίποτα από την καθημερινότητά σου όσο κι αν είσαι πολυάσχολη;

Αυτό που παραμελώ είναι να πάρω τηλέφωνο τη μαμά μου. Επίσης πολλές φορές ξεχνάω να καλέσω πίσω όλα τα τηλέφωνα που μπορεί να χτύπησαν μέσα στη μέρα και να μην μπορούσα εκείνη τη στιγμή να απαντήσω. Αυτό που δεν βγάζω από την καθημερινότητα με τίποτα είναι το σπιτικο φαγητό. Μαγειρεύω κάθε μέρα!

"Αυτό που δεν υπομένω στις συνεργασίες μου είναι η απροθυμία, η βαρεμάρα και η αδιαφορία"

Πώς οργανώνεσαι;

Για μένα το να λειτουργώ με συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο στη δουλειά μου. Όχι μόνο από άποψη χρόνου αλλά και χρημάτων. Θέλω να μπορώ να λειτουργώ με συγκεκριμένες προδιαγραφές να έχω πλήρη έλεγχο των λογιστικών υποχρεώσεων μου και να μην αφήνω τίποτα για μετά. Είτε αυτό είναι ραντεβού, είτε είναι κάποια πληρωμή. Είναι απαραίτητο για να μπορείς να είσαι αξιόπιστος στην αγορά να είσαι «νοικοκύρης» και να μην εκτίθεσαι. Φτάνουμε μέχρι εκεί που μπορούμε και αντέχει η τσέπη μας. Με αυτά τα όπλα θα κάνουμε ότι καλύτερο για το πελάτη μας. Σαφώς οι συνεργάτες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο καθώς μέσα από την καθημερινή επικοινωνία μας καταφέρνω να είμαι συνεπής σε όλα!

Αν έπρεπε να διαλέξεις ανάμεσα σε περισσότερο χρόνο ή περισσότερο χρήμα τι θα διάλεγες;

Νομίζω πως σχεδόν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα διάλεγαν ανεπιφύλακτα το χρόνο. Γιατί κανείς δεν έχει αρκετό ώστε να ξεκουραστεί, να απολαύσει τα όποια λίγα ή πολλά χρήματα έχει ή και να κερδίσει ακόμα περισσότερα! Ο χρόνος είναι χρήμα και δεν είναι τυχαία αυτή η φράση.

Υπάρχουν πράγματα στη δουλειά σου που δεν σου αρέσουν καθόλου;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΚορίτσια Καριέρας: Eλισσάβετ προτιμάς περισσότερο χρόνο ή χρήμα; ΔΕΚ 03, 2019

Σε όλες τις δουλειές υπάρχουν δυσκολίες. Ειδικά στις μέρες μας. Αυτό που πάντα με ενοχλούσε και θα με ενοχλεί αιώνια είναι η ασυνεννοησία και η δυσκινησία που υπάρχει στις δημόσιες υπηρεσίες με τις οποίες καθημερινά έχουμε επαφές για διαφορες υποθέσεις.

Επίσης ως ελεύθερος επαγγελματίας αυτό που δεν αντέχω είναι οι διαρκής αλλαγές σε νόμους που αφορούν τα λογιστικά και τα διοικητικά θέματα. Δεν μπορείς πλέον να ξέρεις από που να πρώτο καλυφθείς. Ναι μου έχει τύχει πολλές φορές να δουλέψω με ανθρώπους που πράγματι με δυσκόλεψαν πολύ. Αυτό που δεν υπομένω στις συνεργασίες μου είναι η απροθυμία, η βαρεμάρα και η αδιαφορία.

Έχει τύχει να δουλέψεις ποτέ με δύσκολους συνεργάτες; Πώς τα κατάφερες;

Το να μην γνωρίζεις κάτι στο αντικείμενο της δουλειάς πολύ εύκολα αν θέλεις θα το μάθεις, με τη βοήθεια μας! Το να βαριέσαι όμως ή να μην είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνουμε, να μην έχεις κέφι και διάθεση αποσυντονίζει όλη την ομάδα και απλά δεν ταιριάζεις μαζί μας.

Πάντα προσπαθώ να λύσω το πρόβλημα,την παρεξήγηση που μπορεί να δημιουργηθεί και θεωρώ πως ο διάλογος και η κουβέντα θα οδηγήσουν στη λύση. Το βέβαιο είναι πως από την αρχή είμαι ξεκάθαρη στις απαιτήσεις μου όπως και στις υποχρεώσεις μου...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Καριέρα Πριν 229 εβδομάδες
Κορίτσια Καριέρας: Eλισσάβετ προτιμάς περισσότερο χρόνο ή χρήμα;
Ελισσάβετ Κυρίτση, δημοσιογράφος στο Star Channel
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Καριέρα Πριν 224 εβδομάδες
Κορίτσια Καριέρας: Η Ειρήνη είναι πάντα «στον αέρα»
Ειρήνη Εμινίδου, δημοσιογράφος στον Alpha 96.5
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Think
13 / position1: 423 / position2: 1975
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb