SKIN CARE

2+1 καθημερινές συνήθειες που θα κάνουν την επιδερμίδα σου αψεγάδιαστη

Τα μυστικά που ακολουθούν όλες οι γυναίκες με λαμπερό δέρμα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
2+1 καθημερινές συνήθειες που θα κάνουν την επιδερμίδα σου αψεγάδιαστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές και αποκτήστε μια λαμπερή επιδερμίδα:

Περισσότερο νερό

Καθημερινά πρέπει να καταναλώνουμε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό. Είναι ένας από τους πιο βασικούς παράγοντες, για να κρατήσουμε το δέρμα ενυδατωμένο, καθώς με αυτό τον τρόπο αποβάλλουμε τις τοξίνες.

Επενδύουμε σε ισχυρή ενυδατική κρέμα

Κατά τους πιο κρύους μήνες, το δέρμα είναι πολύ ξηρό, ειδικά στις ευαίσθητες περιοχές του. Για να καταπολεμήσουμε αυτό το πρόβλημα χρησιμοποιούμε οπωσδήποτε καθημερινά ορό και στη συνέχεια μια ισχυρή, ενυδατική κρέμα. Επενδύουμε σε προϊόν που περιέχει αντιγηραντικά πεπτίδια και αντιοξειδωτικά, τα οποία είναι εξαιρετικά ενυδατικά και θα διατηρήσουν την επιδερμίδα ομαλή και μεταξένια παρά το υπερβολικό κρύο.

Φοράμε αντηλιακό

Τι κι αν οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, το αντηλιακό το φοράμε όλο το χρόνο. Αξίζει να σας πούμε ότι όλες οι βλάβες που έχουν προκληθεί στην επιδερμίδα από τον ήλιο, μπορούν να διορθωθούν αν καθημερινά εφαρμόζουμε αντηλιακό.

Why Not? Τολμήστε μια ημέρα να βγείτε από το σπίτι χωρίς βάση στο πρόσωπό σας. Εφαρμόστε μόνο την ενυδατική με το αντηλιακό, καλύψτε σημάδια με concealer και τονίστε κάποια σημεία στο πρόσωπό σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
1 / position1: 1036 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb