WELLNESS

Αηδιαστικά πράγματα που κάνουν οι άντρες στις σχέσεις τους

Έχετε αντιμετωπίσει έστω κι ένα από αυτά;
Από το NEWSROOM
Αηδιαστικά πράγματα που κάνουν οι άντρες στις σχέσεις τους
@thelist.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι σχέσεις απαιτούν θυσίες και από τις δυο πλευρές. Η αντοχή του καθένός διαφέρει αλλά αποτελεί κλειδί για να δουλέψει η σχέση. Αλλά το να είσαι αληθινός με την κοπέλα σου δεν σημαίνει ότι πρέπει να την ενοχλείς με τις άσχημες συνήθειες σου. Πρέπει πάντα να προσπαθείς να την κάνεις να αισθάνεται καλά. Ή τουλάχιστον τις περισσότερες φορές.

Πάντως υπάρχουν και αηδιαστικά πράγματα που κάνουν οι άντρες στις σχέσεις τους. Όπως τα παρακάτω...

Το «εγώ»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι καλό να έχεις αυτοπεποίθηση, αλλά αν είναι υπερβάλλουσα, τότε καταντάει ενοχλητική. Δεν χρειάζεται συνεχώς να νομίζεις ότι είσαι ότι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο. Η κοπέλα σου θα ενοχλείται και μακροπρόθεσμα δεν θα μπορεί να είναι γύρω σου.

Η κακοσμία του στόματος το πρωί

Κάποια ζευγάρια το βρίσκουν φυσιολογικό και κάποια άλλα, λιγότερα, ακόμα και ρομαντικό. Αλλά η πλειοψηφία δεν το αντέχει. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να βουρτσίζεις τα δόντια σου κάθε πρωί. Τα μικρά προβλήματα αν μαζευτούν γίνονται μεγάλα.

Τα αέρια

Για κάποιος ανθρώπους δεν σημαίνει κάτι, γιατί το θεωρούν φυσιολογικό. Αλλά ένας μεγάλος αριθμός γυναικών ενοχλείται, αν αερίζεστε μπροστά τους. Μπορεί να μην είναι συνηθισμένες ή απλά να τις αηδιάζει, οπότε θα πρέπει πάλι να σεβαστείτε την επιθυμία τους.

Ίδια εσώρουχα

Η υγιεινή είναι πολύ σημαντική για όλους. Κάποιοι άντρες όμως δεν την παίρνουν στα σοβαρά. Και κάτι τέτοιο είναι μια εκνευριστική συνήθεια. Για παράδειγμα τα εσώρουχα πρέπει να αλλάζουν καθημερινά, ανεξαρτήτως από το πόσο καθαρός είναι κάποιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
8 / position1: 344 / position2: 482
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb