ENTERTAINMENT

Λάνθιμος: Ξεκινά στην Ελλάδα τα γυρίσματα της νέας ταινίας του με διάσημους ηθοποιούς

Η παραγωγή, το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Λάνθιμου

Δημοσίευση ΙΑΝ 29, 2020
Λάνθιμος: Ξεκινά στην Ελλάδα τα γυρίσματα της νέας ταινίας του με διάσημους ηθοποιούς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πλαίσιο του προγράμματος The Artist on the Composer, που αποτελεί συμπαραγωγή της ΕΛΣ και του ΝΕΟΝ και διασυνδέει πρωτοπόρους σύγχρονους σκηνοθέτες με τη «ζωντανή» εκτέλεση ορχηστρικής μουσικής

Την έναρξη των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου στην Ελλάδα, ανακοίνωσε η Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ). Η ταινία θα παρουσιαστεί ως μέρος εικαστικής εγκατάστασης με τη συνοδεία μουσικών συνόλων στις 22, 23, 27 Μαΐου 2020 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ.

Η παραγωγή, το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Λάνθιμου, τα σκηνικά της Άννας Γεωργιάδου, τα κοστούμια του Άγγελου Μέντη, η διεύθυνση φωτογραφίας του Θοδωρή Μιχόπουλου, το μοντάζ του Γιώργου Μαυροψαρίδη. Executive producer στην Ελλάδα η Ελένη Κοσσυφίδου, executive producer Rebecca Skinner-Superprime Films. Την επιμέλεια του προγράμματος The Artist on the Composer συνεπιμελούνται ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ΕΛΣ Γιώργος Κουμεντάκης και η διευθύντρια του ΝΕΟΝ Ελίνα Κουντούρη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας σκηνοθέτης είχε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν με την Stone στη πολυβραβευμένη ταινία «Η Ευνοούμενη», ενώ η νεαρή σταρ είχε «πρωταγωνιστήσει» και σε φωτογράφιση που είχε επιμεληθεί ο ίδιος ο Λάνθιμος για το W Magazine.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παραγωγή υλοποιείται με τη στήριξη της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Οι βασικοί συντελεστές της ταινίας είναι:

Παραγωγή, σενάριο, σκηνοθεσία Γιώργος Λάνθιμος.

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Emma Stone, Damien Bonnard

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 510 / position2: 1259
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb