ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Ζώδια του Μήνα: Φεβρουάριος

Ερωτικές προβλέψεις για μεγάλα πάθη
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ζώδια του Μήνα: Φεβρουάριος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ερωτικές προβλέψεις για μεγάλα πάθη - Τι θα μας φέρει αυτός ο μήνας;

KΡΙΟΣ

Η αναποφασιστικότητά σας αυτό το μήνα θα δυσκολέψει εσάς και τον σύντροφό σας να αποφασίσετε τι πρόκειται να κάνετε στο ραντεβού σας αλλά και γενικότερα στη σχέση σας. Μην εκπλαγείτε αν αλλάξετε γνώμη αρκετές φορές και περιπλακούν τα απλά.

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ξεφεύγοντας από την πραγματικότητα με το σύντροφό σας, αν και σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να προσπαθήσετε αρκετά να αποδράσετε από καταστάσεις μέσα στη σχέση σας - και εκεί πρέπει να τσεκάρετε γιατί το κάνετε αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν το ταίρι σας κουράστηκε με τα καμώματά σας, τότε κάντε λίγο πίσω. Αφήστε τον, τουλάχιστον για αρκετές μέρες να παίρνει αποφάσεις και ικανοποιήστε τα καπρίτσια του και κατανοήστε τον λίγο παραπάνω - δεν είστε εύκολοι άνθρωποι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως αυτό το μήνα εστιάσετε σε κάποιον που είναι αρκετά ιδιόρρυθμος. Είναι αλήθεια πως αντιστέκεται στις δεσμεύσεις, αλλά, μπορείτε πάντα να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας πως αν κάποιος αξίζει, θα μείνει. Γενικώς αυτό το μήνα αφήστε τις καταστάσεις όπως έρθουν. 

ΛΕΩΝ

Κάντε άνετα πράγματα. Αποφύγετε την πίεση στον έρωτα και μην τραβάτε το σχοινί. Ίσως χρειαστεί να κάνετε υπομονή αν είστε σε σχέση με κάποιον! Θυμηθείτε πως πρέπει να είστε απλοί και φυσικοί, και να λέτε ό,τι νιώθετε. Απλώς φιλτράρετέ το πάντα με ωραιότερες λέξεις.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί θα έχουν τα φώτα του κόσμου επάνω τους και κυρίως τα φώτα του έρωτα και των σχέσεων - πάσης φύσεως- κοινώς ετοιμαστείτε για πολλές και εύκολες επανασυνδέσεις αλλά και νέους έρωτες που θα σας κάνουν και πάλι να ανανεωθείτε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μετά από μια πολύ σοβαρή κουβέντα για εσάς η κατάσταση θα πρέπει να είναι μονόδρομος. Το πιο θετικό στοιχείο σε αυτή τη συγκυρία, είναι ότι θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε κάπως. Έτσι θα επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και θα ξεκαθαρίσετε στο μυαλό σας όσα είχατε αναπάντητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι για να καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις και στις δυσκολίες αυτής της περιόδου. Όσο πιο ρεαλιστές και προσγειωμένοι είστε, τόσο πιο ευέλικτα θα μπορέσετε να κινηθείτε μέσα σε μια σχέση (ερωτική ή φιλική) που έχει κάποια αγκαθάκια - τα οποία όμως μπορούν να ξεπεραστούν. 

TOΞΟΤΗΣ

Μήπως κάνετε πάντα ό,τι θέλουν οι άλλοι; Έχετε ανάγκη να συνειδητοποιήσετε πού βρίσκεστε και ποια είναι η πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε. Η αλήθεια είναι ότι έχετε καθυστερήσει αρκετά αυτό τον διάλογο με τον εαυτό σας- αν είστε μόνοι, πιθανόν να γνωρίσετε κάποιον σε άκυρη στιγμή, στο πιο απρόσμενο μέρος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν τα ερωτικά σας έχουν μια αίσθηση deja vu, τότε είναι ένδειξη, πως κάτι από το παρελθόν δεν έχει λυθεί με τον τρόπο που νομίζατε. Επενδύετε στους ίδιους ανθρώπους περιμένοντας κάτι να αλλάξει ή ενώ αλλάζετε πρόσωπα, καταλήγετε να βιώνετε ξανά και ξανά την ίδια ιστορία;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλά τα ταξίδια, καλά τα ποτά και οι έξοδοι αλλά δεν θα έκανε κακό κάποια στιγμή να απαντήσετε στο ερώτημα "πού πάει αυτή η σχέση". Ο μόνος τρόπος για να κατανοήσετε πραγματικά τι θέλει ο σύντροφος, είναι να θέσετε ειλικρινείς ερωτήσεις που θα ενθαρρύνουν τις γραμμές επικοινωνίας σας, περισσότερο.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο μήνας ξεκινά με ένα όραμα, που αφορά το τι θέλετε να ζήσετε. Και όλα όσα ονειρεύεστε τώρα, χρειάζονται… και αξίζουν την προσοχή σας γιατί τα πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην ευτυχία σας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
23 / position1: 104 / position2: 474
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb