CELEBS

Αγγελος Μπράτης: «Επειδή είμαι γκέι, δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα»

«Είχα περάσει bullying και στο GNTM μίλησα αυθόρμητα γι’ αυτό»
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΑΝ 25, 2020
Αγγελος Μπράτης: «Επειδή είμαι γκέι, δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο σχεδιαστής μόδας και κριτής του GNTM Άγγελος Μπράτης υποδέχτηκε τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο στο καινούργιο του ατελιέ και μίλησε στην εκπομπή Dot. για την δουλειά του, την καριέρα του, αλλά και τον εαυτό του.

Όπως είπε, «μεγάλωσα στην επαρχία και ήταν ασφυκτικά. Ένιωθα διαφορετικός, αλλά δεν ήθελα να μοιάζω με κάποιον. Έχω φίλους από τα παιδικά μου χρόνια. Είχα περάσει bullying και στο GNTM μίλησα αυθόρμητα γι’ αυτό. Από τότε παίρνω πολλά μηνύματα από νεαρά παιδιά που ζουν στην επαρχία. Πρέπει να πάψουμε κάποια στιγμή να ασχολούμαστε με τους άλλους και με το τι κάνουν».

«Δεν μοιράζομαι τα προσωπικά μου και έτσι κανείς δεν τα ξέρει. Φοβήθηκα ότι με την τηλεόραση θα χάσω την ιδιωτικότητα μου, αλλά ευτυχώς επειδή είμαι άνδρας και γκέι δεν ενδιαφέρονται τα μίντια για μένα, αν ήμουν στρέιτ θα είχαν βρει ήδη την κοπέλα μου, ενώ αν ήμουν γυναίκα θα είχαν βρει τα πάντα. Δεν ασχολούνται μαζί μου γιατί φοβούνται ότι θα χάσουν κανένα πελατάκι, αντί να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να πουν ότι ο κόσμος έχει προχωρήσει και ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στην προσωπική του ζωή», πρόσθεσε.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 235 / position2: 1134
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb