ΒETTER LIFE, BETTER ME ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Ποιος σε κάνει να χάνεις τον χρόνο σου (αν όχι εσύ)

Όσα σου προτείνει ο Νικόλας Ουρανός, Life & Relationship Coach
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ποιος σε κάνει να χάνεις τον χρόνο σου (αν όχι εσύ)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μήπως ανήκεις σε αυτούς που αναβάλλουν να ζήσουν όσα πραγματικά αξίζουν και νιώθεις πως κυνηγάς μόνιμα τους δείκτες του ρολογιού;

Κι, όμως! Έχεις περισσότερο χρόνο από όσον φαντάζεσαι, αρκεί να ευθυγραμμίσεις τις προτεραιότητές σου με αυτά που πραγματικά θα σε κάνουν καλύτερο.

Έχω πολλούς φίλους αλλά και σπουδαστές στην Global Academy of Coaching που έρχονται μόνιμα αντιμέτωποι με το χρόνο. Καθημερινά είναι παγιδευμένοι μέσα σε ένα ατέλειωτο ωρολόγιο πρόγραμμα με activities που όχι μόνο δεν τους ωφελούν, αλλά τους βυθίζουν σιγά σιγά στην απελπισία.

Ακούω συνέχεια στις συνεδρίες μας να επαναλαμβάνεται με κατηγορηματικό τρόπο η διαπίστωση: «δεν έχω χρόνο», «δεν προλαβαίνω»! Αναλογίσου ποιος είναι πραγματικά αυτός που στραγγαλίζει μέσα στην ημέρα σου όλη την ενέργεια και τη διάθεση να ασχοληθείς με όσα πραγματικά αγαπάς και όσα αληθινά αξίζουν και μην υφαίνεις μόνος σου το δίχτυ της παγίδευσής σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι ώρα να κάνεις κάτι, να απελευθερώσεις τον εαυτό σου από το ασταμάτητο κυνήγι του ρολογιού. Είναι σημαντικό να κατανοήσεις ΤΩΡΑ τη σημασία τού να δημιουργήσεις χρόνο για τον εαυτό σου! Σκέψου τι ειναι αυτό που σε κρατάει πίσω, πού οφείλονται οι διαρροές χρόνου μέσα στην ημέρα σου. Βάλε σωστές προτεραιότητες!

Η σωστή διαχείριση του χρόνου είναι θεμελιώδης στο να αισθανόμαστε πλήρεις και ικανοποιημένοι από τη ζωή μας! Έχεις το χρόνο να γίνεις όλα όσα πραγματικά θέλεις!

Νικόλας Ουρανός 
Life & Relationship Coach, #1 International Bestselling Author www.jillandnikolas.com
Επένδυσε στο 3ήμερο συναρπαστικό retreat του Νικόλα αυτόν τον Φεβρουάριο στα Ιωάννινα, για το οποίο μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου εδώ https://www.jillandnikolas.com/winter.html
Ακολούθησε τον Νικόλα σε Facebook και Instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
4 / position1: 289 / position2: 932
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb