MAKEUP

Όταν η Kim Kardashian εμφανίστηκε σε βίντεο της NikkieTutorials

Μαζί μας έδειξαν πως από zero μπορείς να μεταμορφωθείς σε hero, μέσα από το σωστό μακιγιάζ
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Όταν η Kim Kardashian εμφανίστηκε σε βίντεο της NikkieTutorials

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την Kim Kardashian την γνωρίζει όλος ο πλανήτης, όπως επίσης γνωρίζει και τη μεγάλη επιρροή που έχει στον κόσμο του μακιγιάζ και των καλλυντικών, αλλά και στον κόσμο της μόδας γενικότερα.

Όσο για την NikkieTutorials, το τελευταίο διάστημα απασχόλησε τα παγκόσμια μίντια με την απίστευτη αποκάλυψη της αλλαγής φύλου που έχει κάνει, που σίγουρα κανένας από τους fan της δεν περίμενε να ακούσειε.

Μιας και η Nikkie όμως είναι η κορυφαία beauty YouTuber του κόσμου με πολλά εκατομμύρια views στα βίντεο της και πολλές διάσημες καλεσμένες, όπως η Lady Gaga και η Drew Barrymore, δε θα μπορούσε να μην έχει κάνει και μια συνεργασία με την βασίλισσα του contouring, Kim Kardashian.

Έτσι λοιπόν, οι δυο τους συνεργάστηκαν για ένα βίντεο με τίτλο Power of Make Up, θέλοντας να δέιξουν σε όλες τις γυναίκες τα εκπληκτικά αποτελέσματα που μπορεί να έχει το σωστό μακιγιάζ στα πρόσωπα τους. Για χάρη του project, η Kim εμφανίστηκε άβαφη στην κάμερα και όπως εξήγησε μαζί με τη Nikkie, η vlogger θα της έβαφε το μισό πρόσωπο ακριβώς για να δείξει τη διαφορά του μακιγιάζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απολαύστε τις παρακάτω και γιατί όχι, πειραματιστείτε και εσείς με τα καλλυντικά σας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 405 / position2: 1108
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb