THINK

Απαγόρευσε τα τάμπλετ και τα κινητά και τα παιδιά της μεταμορφώθηκαν

Είναι αξιοθαύμαστη η αλλαγή! Διαβάστε την ιστορία τους
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Απαγόρευσε τα τάμπλετ και τα κινητά και τα παιδιά της μεταμορφώθηκαν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν είστε γονιός ενός μικρού παιδιού, πιθανότατα θα βρείτε τον εαυτό σας να αναρωτιέται πόσο χρόνο πρέπει να τα αφήνετε να παίζουν με το τάμπλετ ή πόση ώρα να βλέπουν τηλεόραση!

Εάν για παράδειγμα ετοιμάζετε το δείπνο και το παιδί σας κλαψουρίζει ανάμεσα στα πόδια σας, μπορεί να είναι πολύ δελεαστικό να τους δώσετε ένα iPad για να τελειώσετε μια ώρα αρχύτερα.

"Πριν από μερικούς μήνες απαγορεύσαμε στα παιδιά μας κάθε είδους οθόνη. Γιατί; Γιατί τα μωρά μου είχαν χάσει κάθε έλεγχο" έγραψε η μαμά blogger, Molly DeFrank.

"Επιτρέπαμε μόνο μία ώρα την ημέρα παιχνίδι με αυτά αλλά, παρόλα αυτά, τα κινητά, οι υπολογιστές και τα τάμπλετ τα έκαναν πιο νευρικά, μάλωναν μεταξύ τους διαρκώς και γενικά έκαναν ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Έτσι πήραμε μια απόφαση. Τάμπλετ και κινητά τέλος. Διαμαρτυρήθηκαν για μια μέρα και στη συνέχεια όλοι προχωρήσαμε τη ζωή μας. Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο εύκολο ήταν. Σοβαρά, ήταν σαν να είχα πίσω τα παιδιά μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

'Εβλεπα επιτέλους τα παιδιά μου να παίζουν με τα παιχνίδια τους, να δημιουργούν και να ζωγραφίζουν! Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο εύκολο ήταν.

Βεβαίως, η τεχνολογία μπορεί να είναι χρήσιμη ... αλλά μετά από μια γρήγορη εκτίμηση της συμπεριφοράς των μωρών μου, ήξερα ότι δεν ήταν ακόμη η ώρα τους για να εξοικειωθούν με αυτή!

Μερικά Σάββατα κατά τη διάρκεια της... απεξάρτησης, τα παιδιά μου πήραν τα δικά τους βιβλία και έκατσαν όλα μαζί για να διαβάσουν! Δοκιμάστε το!"

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
5 / position1: 373 / position2: 987
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb