ΜΑΛΛΙΑ

Αν έχεις λεπτά μαλλιά, τότε δοκίμασε αυτές τις συμβουλές για όγκο

Υπάρχει τρόπος να νιώσεις αυτοπεποίθηση με τα μαλλιά σου
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Αν έχεις λεπτά μαλλιά, τότε δοκίμασε αυτές τις συμβουλές για όγκο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Jerome Lordet, hair stylist στο Pierre Michel Salon, προτείνει

1. Στεγνώστε τα μαλλιά σας ανάποδα για αρχή. Xχρησιμοποιήσετε μόνο τα δάχτυλά σας και όχι τη χτένα ή τη βουρτσα με το κεφάλι ανάποδα, ανασηκώνοντας τις ρίζες για να δώσετε περισσότερη ένταση".

2. Το σωστό κούρεμα ακόμη και αν φαίνεται απλό, κρύβει πολλές τεχνικές οι οποίες οδηγούν σε ορατά αποτελέσματα. Βρείτε έναν καλό κομμωτή που δεν θα κάνει τα μαλλιά σας "λιγότερα" ή με "ουρές" αλλά έναν που θα καταλάβει πως ο όγκος είναι το ζητούμενο.

3. Τα τελευταία χρόνια, το dry σαμπουάν έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα styling στην αγορά. Χρησιμοποιείστε το ακόμη κι αν έχετε λουστεί, για να μαζέψει τη λιπαρότητα ή να σας δώσει όγκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

4. Τα βαριά conditioners θα επιβαρύνουν το πρόβλημα,αφήνοντας τα μαλλιά άτονα και θα θαμπά. Κάντε μια μάσκα και επιλέξτε ελαφριά μαλακτικά μαλλιών.

5. Μιλώντας για τα προϊόντα, ο τρόπος με τον οποίο τα εφαρμόζετε στον συγκεκριμένο τύπο τρίχας, θα βοηθήσει επίσης στις προσπάθειές σας να κάνετε τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο ογκώδη.

6. Ψάξτε για προϊόντα με πρωτεΐνη. Αναδομούν τις άκρες, μπαίνοντας στο εσωτερικό της τρίχας. Δείτε επίσης προϊόντα που θα κάνουν τα μαλλιά σας πιο "σκληρά" έτσι ώστε να είναι και πιο ανθεκτικά (π.χ. serums)

7. Δώστε όγκο κάνοντας waves! Tα beach hair δημιουργούνται εύκολα - Μπορείτε να κοιμηθείτε με πλεξούδες ή να πιάσετε έναν ελαφρύ κότσο πριν κοιμηθείτε, Το πρωί θα έχουν όγκο και ωραία κίνηση! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
7 / position1: 295 / position2: 810
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb