ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

5 εφαρμογές για να πλαισιώσεις καλύτερα το Instagram σου

Το Instagram είναι για πολλούς ένα μεγάλο κεφάλαιο της καθημερινότητάς τους
Από το NEWSROOM
5 εφαρμογές για να πλαισιώσεις καλύτερα το Instagram σου
@techcrunch.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Instagram είναι για πολλούς ένα μεγάλο κεφάλαιο της καθημερινότητάς τους. Και αν δεν μπορούν να το μειώσουν από μόνοι τους, τότε μπορούν να το κάνουν πιο εύχρηστο γι’ αυτούς πλαισιώνοντάς το με εφαρμογές που θα επισπεύσουν τις αναρτήσεις και την επεξεργασία τους.

Snapseed

Η εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών της Google είναι ένας πλήρης τρόπος να βελτιώσετε ή να κάνετε πιο καλλιτεχνικές της φωτογραφίες σας, ευκολά και γρήγορα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Followers – Unfollowers

Μήπως σε ενοχλεί όταν ακολουθείς κάποιον και δεν σε ακολουθεί κι αυτός; Με αυτήν την εφαρμογή μπορείς να δεις ποιοι δεν έκαναν follow back, ποιους δεν ακολούθησες εσύ, ποιοι σταμάτησαν πρόσφατα να σε ακολουθούν καθώς και τους ghost followers.

Buffer

Θες να προγραμματίζεις τα Instagram post σου; Τότε το buffer είναι μια πολλή εύχρηστη πλατφόρμα που θα σε βοηθήσει να προγραμματίσεις καλύτερα την ροή των αναρτήσεων σου, έχοντας έτσι περισσότερες επιλογές αλλά και πιθανότητες για περισσότερο engagement.

Autohash

Η εφαρμογή Autohash για Αndroid είναι ίσως ο ευκολότερος τρόπος για να βρεις hashtag σχετικά με τις φωτογραφίες που ανεβάζεις. Μετράει για σενα τα hashtag για να μην περάσεις το όριο των 30 και μπορείς να τα αποθηκεύεις στην εφαρμογή αν τα χρειαστεί ξανά. Ένα copy/paste είναι αρκετό.

Life Lapse

Η πιο πλούσια εφαρμογή για να φτιάξεις stop motion βίντεο, να προσθέσεις royalty-free μουσική. Μπορείς να προσθέσεις όσες φωτογραφίες θες και να ελέγξεις το μέγεθος του βίντεο. Ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 270 / position2: 465
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb