ENTERTAINMENT

Fashionable ταινίες που πρέπει να δεις στο Netflix

Για να πάρεις ιδέες για στιλ και να περάσεις όμορφα τα βράδια του χειμώνα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Fashionable ταινίες που πρέπει να δεις στο Netflix

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν είναι μία από αυτές τις μέρες που δεν θέλεις να κάνεις τίποτα, και θέλεις να απολαύσεις την ζεστασιά και την ηρεμία του σπιτιού σου, η απάντηση βρίσκεται κάπου στο search του Νetflix. Υπάρχουν 5 fashion ταινίες που μπορείς να δεις εκεί και να έχεις την ιδανική δικαιολογία για να μην βγεις από το σπίτι.

Gaga: Five Foot two

Ένα documentary με την ζωή της Lady Gaga όπου η ίδια περιγράφει όλες τις δύσκολες αλλά και τις ευχάριστες στιγμές της. Στην ταινία θα δεις να γίνεται ανάλυση των πιο iconic looks της, και την ίδια να εξηγεί πως από εκκεντρική περσόνα αποφάσισε να υιοθετήσει ένα πολύ απλό και casual look.

Clueless

Aν αγαπούσες τα Mean Girls τότε σίγουρα θα αγαπήσεις και αυτό. Η επιτομή του στιλ που κυριαρχούσε την δεκαετία του ’90, την Cher Horowitz να σου δίνουν έμπνευση για τις εμφανίσεις του σήμερα. Τα looks της Alicia Silverstone γίνονται viral μέχρι σήμερα.

Story Diana

Mία ταινία αφιερωμένη στην Diana, όπου θα δεις πτυχές του χαρακτήρα της που δεν γνώριζες, στιγμές που έμειναν στην ιστορία, και looks που συνεχίζουν να μας εμπνέουν μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

House of Z

Αφιερωμένο στον σχεδιαστή Zac Posen, το documentary «Ηouse of Z» παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του, την πτώση και το comeback του, μέσα από ένα αρχείο και αποκλειστικές συνεντεύξεις.

Sεx and the city

Μπορεί ήδη να ξέρεις τους διαλόγους πολύ καλά, αλλά το Sεx and the city παραμένει μια all time classic επιλογή που όσες φορές και να το δεις δεν το βαριέσαι. Οι στιγμές που ζούνε οι 4 πρωταγωνίστριες και τα iconic looks τους την κάνουν μία από τις ταινίες που άφησαν εποχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 653 / position2: 1360
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb