ENTERTAINMENT

Η YouTuber Emma Chamberlain είναι μόλις 18 και έχει 8.5 εκατ. subscribers

Μέσα σε 3 χρόνια κατέκτησε την κορυφή
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η YouTuber Emma Chamberlain είναι μόλις 18 και έχει 8.5 εκατ. subscribers

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Emma Chamberlain, η βασίλισσα του ίντερνετ

Η Emma Chamberlain, για όσους δεν γνωρίζουν, ουσιαστικά κυβερνά το YouTube. Μέχρι το τέλος του 2019, είχε  8,5 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι της. Αυτό είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό δεδομένου ότι ανέβασε το πρώτο της βίντεο τον Ιούνιο του 2016!

"Νομίζω ότι η λέξη "influencer" είναι κάπως αηδιαστική", λέει η Emma, ​​η οποία είναι influencer! "Ας με χρησιμοποιήσουμε ως παράδειγμα: Αν κάποιος με φωνάζει influencer, λένε ότι η δουλειά μου είναι να επηρεάσω και δεν νομίζω ότι είναι αλήθεια. Προτιμώ να διασκεδάσω και να γίνω φίλη με τους ανθρώπους. Δεν θέλω να επηρεάσω!" λέει η ίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2016, μετά από μερικά αποτυχημένα πειράματα στο YouTube (κάνοντας beauty vlogging), η Emma έγινε viral με "We all owe the dollar store an apology" και αντί να κάνει ένα haul με ακριβές αγορές αποφάσισε να κάνει ένα σούπερ οικονομικό haul με πάφθηνα πράγματα.

"Ειλικρινα ούτε ήξερα γιατί το έκανα. Δεν ξέρω τι πέρασε από το κεφάλι μου. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη γι 'αυτό όμως, και προφανώς, κι άλλοι άνθρωποι ήταν ενθουσιασμένοι για αυτό επίσης ".

Δείτε το κορίτσι που λατρεύει να βλέπει ο πλανήτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 319 / position2: 778
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb