ΜΟΔΑ

Cate Blanchett: Φόρεσε Μαίρη Κατράντζου στις Χρυσές Σφαίρες και έλαμψε

Το φόρεμα της Ελληνίδας σχεδιάστριας που έκλεψε τις εντυπώσεις στην γνωστή τελετή
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Cate Blanchett: Φόρεσε Μαίρη Κατράντζου στις Χρυσές Σφαίρες και έλαμψε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για μια ακόμη φορά εντυπωσίασε η Cate Blanchette με την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, τώρα μάλιστα επιλέγοντας δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστρια Mary Katrantzou.

Ειδικότερα, στο red carpet των Χρυσών Σφαιρών 2020, η πανέμορφη ηθοποιός φόρεσε ένα κίτρινο maxi φόρεμα σε στενή γραμμή δια χειρός της ταλαντούχας Mary Katrantzou, διακοσμημένο με εντυπωσιακά κοσμήματα σε όλο το πάνω μέρος και με πρωτότυπο σχέδιο στην πλάτη.

Η ίδια η σχεδιάστρια δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα της Cate Blancett στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας:

«GOD IS A WOMAN. Σε θαυμάζω Cate και δεν σταματά να με εμπνέει η χάρη σου, ο σκοπός σου και η γενναιοδωρία σου. Αυτό είναι το φόρεμα JUSTICE από την πρώτη μου Couture συλλογή, της οποίας η επίδειξη έγινε στο Ναό του Ποσειδώνα, για την υποστήριξη του συλλόγου Ελπίδα και ελπίζω αυτό το φόρεμα να “δικαιώνει” την ομορφιά, τον νου και την καρδιά της Cate.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

GOD IS A WOMAN. I’m in awe of you Cate and I’m endlessly inspired by your grace, your purpose and your generosity. This is “JUSTICE” dress from my first ever Couture collection shown at the Temple of Poseidon in aid of @elpida_association and I hope this dress does “justice” to Cate’s beauty, intellect and ♥️ @elizabethstewart1 THANK YOU FOR THIS MOMENT 💛💛💛🙏🏻🙏🏻🙏🏻💛💛💛 I ADORE YOU BOTH #cateblanchett @goldenglobes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Katrantzou (@marykatrantzou) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
2 / position1: 436 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb