ΣΧΕΣΕΙΣ

Πότε ένας άντρας καταλαβαίνει πως είναι έτοιμος για σχέση

Πότε ένας άντρας περνά σε άλλη φάση;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πότε ένας άντρας καταλαβαίνει πως είναι έτοιμος για σχέση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πότε άραγε αποφασίζει ένας άντρας πως περνά σε άλλη φάση; O James Michael Sama σε ένα μακροσκελές άρθρο λύνει κάθε απορία.

Το να γνωρίσει γυναίκες σε ένα μπαρ δεν τον ενθουσιάζει πλέον

Δεν νιώθει κανέναν ενθουσιασμό για αυτές τις συνομιλίες. Δεν υπάρχει νόημα. Χωρίς σύνδεση. Καμία ουσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι πρόθυμος να βάλει σε προτεραιότητα τα θέλω μιας γυναίκας μπροστά από τα δικά του

Η συμβιβασμός και η θυσία είναι μέρος κάθε σχέσης. Αυτό μπορεί να βρει εφαρμογή σε μικρά πράγματα όπως το να δει μια ταινία που δεν θα του αρέσει, έως μια τεράστια θυσία.

Είναι ΟΚ με τον εαυτό του

Αν δεν είστε χαρούμενοι όταν είστε singles, δεν θα είστε ευχαριστημένοι σε μια σχέση. Η αληθινή ευτυχία προέρχεται από μέσα. 

Θα δεχτεί μια γυναίκα όπως είναι.

Δεν μπορείτε να μπείτε σε μια σχέση με τις ελπίδες να διαμορφώσετε κάποιον όπως εσείς θα θέλατε να είναι. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι σε μια υγιή σχέση, και οι δύο σύντροφοι θα κινητοποιήσουν ο ένας τον άλλον για να γίνουν οι καλύτερες εκδοχές του εαυτού τους - αλλά δεν θα προσπαθήσουν να αλλάξουν το άλλο τους μισό.

Το σeξ αλλάζει μορφή

Μερικοί άνθρωποι δεν περνούν ποτέ από αυτή τη φάση, αλλά κάποιοι το κάνουν. Μερικοί άνδρες αποφεύγουν τη δέσμευση όπως την πανούκλα και απλά θέλουν να βγουν έξω και να περάσουν καλά. Από ένα σημείο και μετά όμως, ένας άντρας καταλαβαίνει πως τελικά, το σeξ χωρίς συναισθηματική σύνδεση είναι κάτι άδειο. Όταν ένας άνδρας συναντά μια γυναίκα που νοιάζεται και καταλαβαίνει πόσο ωραία είναι να νιώθεις ερωτευμένος όταν κάνεις σeξ, δεν γυρνά πίσω.

Αρχίζει να οραματίζεται το μέλλον

Όταν ένας άντρας έχει ένα σαφέστερο όραμα για το μέλλον του από ό, τι είχε παλιότερα στη ζωή του και νιώθει πως θα ήθελε να βρίσκεται μια γυναίκα δίπλα του, τότε μάλλον αλλάζει φάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
11 / position1: 144 / position2: 340
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb