ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Zώδια Χρονιάς 2020

Τι έρχεται για εμάς τη νέα χρονιά;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Zώδια Χρονιάς 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι προβλέψεις της χρονιάς όπως τις έδειξαν τα άστρα

ΚΡΙΟΣ

Αν δεν σας αρέσει όμως το αντικείμενο της δουλειάς σας, δεν χρειάζεται να ψάξετε αμέσως για νέα εργασία, αλλά είναι ένας στόχος που μπορείτε να ξεκινήσετε ήδη να σκέφτεστε - αλλαγή περιβάλλοντος μέσα στο 2020! Για κάποιο διάστημα θα υπάρχει ένταση και πολλά γεγονότα θα έχουν και αρνητική σημασία αλλά όλα οδηγούν σε μεγάλα ξεκαθαρίσματα!

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μην βάζετε ταμπέλες στους ανθρώπους, αφήστε το σνομπισμό σας για λίγο στην άκρη και αφεθείτε στην ερωτική μαγεία. Φέτος βάζετε στόχους που αφορούν την ευτυχία σας και θέλετε να περνάτε πάνω από όλα καλά. Δεν φοβάστε να ρισκάρετε, είτε πρόκειται για τη μόδα, τη μουσική, επιλογές στη ζωή σας κλπ και το 2020 σας φέρνει μεγάλα χαμόγελα και σημαντικές στιγμες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα επενδύσετε στις ανθρώπινες σχέσεις και τη δικτύωση, ενώ η περιέργειά σας θα σας οδηγήσει σε ενδιαφέρουσες επαφές και νέες περιπέτειες. Μην ξεχνάτε την οικογένειά σας και τους ανθρώπους που σας χρειάζονται. Η αδράνεια και μελαγχολία δεν θα σας πλησιάσουν καν, καμία στιγμή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γοητεία σας αγγίζει «κόκκινο», οπότε χαλαρώστε και απολαύστε όσα θα συμβούν. Τα βέλη του πάθους αναμένεται να σας χτυπήσουν δίχως αύριο. Αντί να σκέφτεστε πως πρέπει να κουβαλήσετε το φορτίο της ζωής και των υποχρεώσεων μόνοι σας, ο χρόνος αυτός θα φέρει πολλές πιθανότητες σύνδεσης με σημαντικούς ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. 

ΖΥΓΟΣ

Συνέπεια στα λόγια, στις υποσχέσεις, στους στόχους. Αυτός είναι ο λόγος που συχνά τείνετε να παραμείνετε με την ίδια εμφάνιση χωρίς να πειραματίζεστε. Οι προτιμήσεις σας θα είναι λίγο περισσότερο συντηρητικές απ'ο,τι θα έπρεπε και σύντομα θα αλλάξετε γνώμη και θα τα κάνετε όλα από την αρχή!

ΛΕΩΝ

Oι πρωτοβουλίες θα σας επιτρέψουν να εντυπωσιάσετε τους ανθρώπους με την αυθεντικότητά σας. Να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχετε μέσα στο 2020. Απλά μην αφήσετε ένα δραματικό γεγονός να πυροδοτήσει μία αντίδραση που θα μετανιώσετε. Θα μπορέσετε να δείτε πράγματα που οι άλλοι δεν θα βλέπουν και θα κάνετε μεγάλα πράγματα στη δουλειά - ίσως ανοίξετε δικό σας γραφείο ή μαγαζί!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι καλύτερο να περιμένετε για λίγο στην άκρη και να προετοιμάσετε τον εαυτό σας προσεκτικά παρά να ορμήσετε σε μία δουλειά ή μια σχέση χωρίς να είστε έτοιμοι. Μελετήστε, κάντε έρευνα και πρόβα πριν κάνετε κάποια μεγάλη κίνηση που θα έρθει αυτή τη χρονιά. Η σταθερή και δυναμική προσωπικότητά σας θα συμβάλει στην υλοποίηση των σχεδίων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον τομέα της καριέρας, οι μεγαλύτερες φιλοδοξίες σας και τα πιο τρελά όνειρα ευνοούνται, ενώ θα χρειαστείτε ενέργεια δοκιμάζοντας τις δυνατότητές σας σε κάτι πιο τολμηρό. Ο έρωτας σας περιμένει και πλέον έχει πρόσωπο. Ίσως μια συνθήκη που δεν περιμένατε και δεν προετοιμάσατε σας ξεβολέψει για λίγο αλλά μέσα στη χρονιά θα δείτε ότι έγινε για καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα απολαύσετε νέες ευκαιρίες στην εργασία, ενώ αν έχετε σοβαρή σχέση, επισημοποιείται. Αν αντέξετε και τις τελευταίες διαφωνίες με το άλλο σας μισό, τα βάσανα θα τελειώσουν μια και καλή! Θα είναι καλύτερα να διώξετε τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή σας και να δείτε το μέλλον επιτέλους χωρίς εμπόδια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μείνετε σαφείς στις αποφάσεις που κόβουν επαφές με το παρελθόν! Τα ερωτικά σας ευνοούνται, ενώ στο χώρο της εργασίας ευνοούνται και τα επαγγελματικά ταξίδια. Μην αφήσετε περιθώριο σε πρώην έρωτες να σας ανακατέψουν το μέλλον. Και βάλτε τη γυμναστική στο καθημερινό σας πρόγραμμα, για να αποβάλετε την επιπλέον ένταση των υποχρεώσεών σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κρίση στις συνεργασίες και τις φιλίες, διακοπή μιας συνεργασίας ή μια νέα συνεργασία, σταθερή που θα αποδώσει μακροπρόθεσμα. Όλα αυτά θα γίνουν για το καλό σας και θα νιώσετε ξελαφρωμένοι. Μην ανησυχείτε για όσα δεν έγιναν όλο το προηγούμενο διάστημα στα προσωπικά σας, θα συμβούν όλα τα ωραία μαζί!

ΙΧΘΕΙΣ

Σε όσους εργάζονται, να έχουν ανοιχτά τα μάτια τους γιατί το αντικείμενο γίνεται πιο δύσκολο.  Ετοιμαστείτε για μια μικρή κρίση στη ζωή σας, τίποτα σημαντικό, θα περάσει σύντομα. Η λαχτάρα σας για χρήματα και κοινωνικό κύρος, θα σας ωθήσει να διαπρέψετε και μέχρι το τέλος του 2020 θα κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
23 / position1: 86 / position2: 461
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb