ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια, η ζωή σου θα αλλάξει ριζικά το 2020

Ετοιμάσου για νέα δεδομένα στη ζωή σου
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια, η ζωή σου θα αλλάξει ριζικά το 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθώς φτάνουμε στο τέλος της φετινής χρονιάς όλοι κάνουμε σιγά σιγά τον απολογισμό μας: για κάποιους το 2019 ήταν μια καλή χρονιά και για κάποιους όχι.

Λίγο πριν τραγουδήσουμε λοιπόν όλοι μαζί το “Πάει ο παλιός ο χρόνος” και μπούμε στη νέα δεκαετία, ας δούμε ποια ζώδια θα μπουν σε αυτή με το δεξί και ποια με το αριστερό:

Kριός

Ο Κριός είναι φοβικό ζώδιο κατά βάθος και δεν αγαπά τις αλλαγές. Αυτός είναι και ο λόγος που μερικές φορές δεν κάνει νέα βήματα στη ζωή του επειδή δεν τολμάει να ρισκάρει. Παρόλα αυτά το 2020 ο Κριός θα είναι αναγκασμένος να το κάνει γιατί οι καταστάσεις θα τον αναγκάσουν να μην μπορεί να γίνει διαφορετικά. Και ήδη άργησε πολύ.

Το ότι θα ρισκάρει κάτι, από μόνο του είναι μια αλλαγή στο χαρακτήρα του άρα και στη ζωή του και ένα ρίσκο δεν ξέρουμε ποτέ αν θα μας βγει σε καλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όμως συνυπολογίζοντας το χαρακτήρα του Κριού και το πόσο θα έχει μετρήσει τα πράγματα πριν προχωρήσει κάτι μας λέει πως ότι γίνει θα είναι για καλό. Μην ξεχνάτε πως μέσα στον Κριό ζει καλά κρυμμένος ένας μικρός Ζυγός ο οποίος ήρθε επιτέλους ο καιρός να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Σε κάθε περίπτωση, φυσάει άνεμος αλλαγής.

Ζυγός

Ο Ζυγός θα ζήσει μια μεγάλη αλλαγή το 2020 η οποία θα είναι συνταρακτική για τον ίδιο και για τους γύρω του. Τώρα αν θα είναι καλή ή κακή θα φανεί στο χειροκρότημα. Αν και έχει τη φήμη πως δεν κάνει σπασμωδικές κινήσεις και πως μετράει τα πάντα με ακρίβεια, τελικά δεν είναι πάντοτε ακριβώς έτσι.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως ο Παρθένος είναι πιο σχολαστικός σε μερικά πράγματα από τον Ζυγό και δεν ξέρουμε αν γι αυτό φταίει ότι είναι γείτονες.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ζυγός θα αλλάξει και μαζί του θα αλλάξουν και αρκετά πράγματα για τους πολύ κοντινούς του ανθρώπους. Ίσως αυτή η αλλαγή τον κάνει να δει μερικά πράγματα πιο ανθρώπινα και προσγειωθεί καθώς αρκετές φορές δίνει την εντύπωση πως δεν αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα και ζει σε έναν δικό του φανταστικό κόσμο. Άρα ίσως τελικά ουδέν κακό αμιγές καλού.

Τοξότης

Το πρόβλημα με τον Τοξότη θα ήταν να μην αλλάξει τίποτα. Και αυτό ήταν το πρόβλημα και τόσα χρόνια που δεν άλλαζε και τον είχε φάει μια πληκτική στασιμότητα η οποία τον σκότωνε αργά και βασανιστικά σαν μια φρίκη δίχως τέλος.

Επίσης τον Τοξότη δεν τον πολυνοιάζει αν οι αλλαγές γίνουν για καλό ή για κακό τελικά, γιατί η πεμπτουσία των αλλαγών στη ζωή του είναι οι ίδιες οι αλλαγές. Του αρέσει τόσο πολύ να κινούνται τα πράγματα για να μην βαριέται που μερικές φορές τα αλλάζει ο ίδιος χωρίς να τα σκεφτεί καθόλου και εγκαταλείπει πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις χωρίς κανένας άλλος να μπορεί να αντιληφθεί το γιατί. Και αυτό τα τελευταία δυο χρόνια το σταμάτησε, ποιος ξέρει γιατί. Φέτος όμως, θα το ξανακάνει και θα το κάνει με περισσότερη φόρα από ποτέ. Θα αλλάξει τόσο πολύ που δύσκολα θα τον αναγνωρίζουν πλέον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
8 / position1: 364 / position2: 854
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb