ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Αυτό το στολισμένο διαμέρισμα κερδίζει κάθε βραβείο διακόσμησης

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και δείτε το
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Αυτό το στολισμένο διαμέρισμα κερδίζει κάθε βραβείο διακόσμησης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν είστε μεγάλος οπαδός των Χριστουγέννων, εδώ σας δίνεται η ευκαιρία να το ζήσετε ολοκληρωτικά, με μια διαμονή στη Νέα Υόρκη.

Για τις γιορτές του 2019, το Club Wyndham έχει διακοσμήσει μια σουίτα - διαμέρισμα στο συγκρότημα Wyndham Midtown της Νέας Υόρκης με βάση την ταινία ELF (2003) με πρωταγωνιστή τον Will Ferrell. Μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα και...κυρίως παιδιά όλων των ηλικιών!

"Κάθε λεπτομέρεια αυτής της σουίτας εμπνευσμένη από την ταινία ELF, σχεδιάστηκε για να βάζει τις οικογένειες στο κλίμα των Χριστουγέννων από τη στιγμή που πατούν το πόδι τους", δήλωσε ο Noah Brodsky, υπεύθυνος ταξιδίων στο Wyndham. "Η επίσκεψη στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια των διακοπών βρίσκεται στην κορυφή της λίστας πολλών ταξιδιωτών οπότε αυτή η σουίτα πιστεύουμε πως απογειώνει τις διακοπές".

Εδώ μπορείτε να κάνετε μια 365 tour!

Φωτογραφίες: Club Wyndham

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Arion Christmas

Ένα ποιοτικό non-stop πρόγραμμα, χωρίς περιττά σχόλια και διαφημίσεις. Το πρόγραμμά του συνδυάζει μια προσεκτική επιλογή από Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από όλο τον κόσμο, μπαλάντες που ξεχώρισαν στο πέρασμα του χρόνου και luxurious μουσικές όλη μέρα, όπως φυσικά και όλες τις νέες επιτυχίες!

    Άκουσέ τον εδώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
4 / position1: 414 / position2: 1569
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb