ENTERTAINMENT

Ο σύντομος έpωτας του Απόστολου Γκλέτσου και της Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Ο δεσμός τους, όμως, δεν κράτησε πολύ

Δημοσίευση ΔΕΚ 15, 2019
Ο σύντομος έpωτας του Απόστολου Γκλέτσου και της Μάγκυ Χαραλαμπίδου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι από τους πιο γοητευτικούς άνδρες ηθοποιούς και από το πλευρό του έχουν περάσει πολλές ωραίκες και σέξι κυρίες της ελληνικής showbiz. Κάποιες από τις σχέσεις τους κράτησαν περισσότερο και άλλες ήταν σύντομες.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει παντρευτεί δύο φορές (ο πρώτος του γάμος ήταν με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, αλλά κράτησε λίγες ημέρες) τη δεκαετία του '90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000 ήταν ο γόης της showbiz και όχι άδικα. Κι ανάμεσα στους έpωτές του συναντάμε κι εκείνον με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι στις αρχές του 2000 και την περίοδο εκείνη κυκλοφορούσαν φήμες για τη σχέση τους, που επίσημα δεν είχαν επιβεβαιωθεί. Ο δεσμός τους, όμως, δεν κράτησε πολύ.

Η εκρηκτική ραδιοφωνική παραγωγός μόλις είχε βγει από ένα διαζύγιο με τον Γιώργο Πολυχρονίου, ενώ ο Γκλέτσος είχε χωρίσει με την Άννα Βίσση. Χρόνια μετά και η Χαραλαμπίδου σε δηλώσεις της παραδέχθηκε τον έpωτα εκείνο, λέγοντας πως ο ηθοποιός ήταν υπέροχος και πως έχουν καλές σχέσεις μέχρι και σήμερα.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 238 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb