STYLE

10 πράγματα που δεν μπορεί να αποχωριστεί η Μάριον Πάλιουρα

Τι δεν μπορεί να αποχωριστεί, τι χρησιμοποιεί κάθε μέρα και τι της είναι απολύτως απαραίτητο;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
10 πράγματα που δεν μπορεί να αποχωριστεί η Μάριον Πάλιουρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μάριον Πάλιουρα, δημοσιογράφος, content creator στο GNTM και press office στον Alpha, ανοίγει τις τσάντες και τα συρτάρια της και μας βάζει στον κόσμο της. Τι δεν μπορεί να αποχωριστεί, τι χρησιμοποιεί κάθε μέρα και τι της είναι απολύτως απαραίτητο;

1. Τα παπούτσια μου. Eντάξει το να περπατάς ξυπόλητος δεν μπορεί ακριβώς να σε σκοτώσει, αλλά η σχέση που έχω αναπτύξει με τα εκατονκάτι ζευγάρια πάσης φύσεως παπουτσιών που βρίσκονται στη ντουλάπα μου, είναι τέτοια ώστε να μη μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά. Τα αγαπώ, συχνά αλλάζω και τη διάταξή τους στα ντουλάπια, ώστε να μη νομίζουν αυτά που είναι πιο πίσω ότι τα έχω ξεχάσει και τα παραμελώ επειδή δεν τα φοράω τόσο συχνά και η καρδούλα μου ραγίζει αν κάποιο σκιστεί ή γρατσουνιστεί ανεπανόρθωτα.

Μποτάκια Mango
Βρες τα εδώ

2. Το κινητό μου, ένα Samsung Note 8. Πιστή και αμετακίνητη οπαδός του android, έχω συχνά στοχοποιηθεί για τον εθισμό μου στο smartphone μου. Η μαμά μου πιστεύει πως είμαι άρρωστη αν δει ότι αποπειρώμαι να φύγω από το σπίτι και το κινητό μου βρίσκεται ξεχασμένο στο γραφείο μου. Προσπαθώ να απεξαρτηθώ με τη βοήθεια των οικείων μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Bρες το εδώ

3. Το eyeliner της Erre Due, 'Draw the Line'. Δεν έχω δει ποτέ πρωταγωνίστρια ιστορίας με βλέμμα που μαγνητίζει χωρίς ένα έντονο και πετυχημένο cat eye (ή τεράστια γαλαζοπράσινα μάτια). Εν τη ατυχή απουσία του δευτέρου, ΠΑΝΤΑ νιώθω υπέροχα με τις πολύ μαύρες τραβηγμένες γραμμές eyeliner πάνω στα βλέφαρά μου.

Bρες το εδώ

4. Το κρασί! Οίνος ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου και εγώ έχω καταλήξει πως το κρασί πάει με κάθε είδους φαγητό, αλλά και συναίσθημα, ενώ δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς ή πολύ αργά για να ξεκινήσεις να το πίνεις.

5. Το καθαριστικό προσώπου μου: Avene Cleanance Gel. Κάνει αφρό, μυρίζει καθαριότητα και ρυθμίζει τη λιπαρότητα στην εκνευριστικά μεικτή επιδερμίδα μου.

6. Το άρωμά μου, Tom Ford Black Orchid. Παρόλο που διανύω περιόδους αποχής από την Μαύρη Ορχιδέα του Θωμά, είναι εκείνο το άρωμα που πάντα θα βρίσκεται στο ράφι μου και όποτε το ψεκάσω θα με ρωτούν ποιο είναι. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια, #διπλής.

Bρες το εδώ

7. Το highlighter 'Fenty Shimmer Skinstick', απόχρωση Confetti. Απ όταν απενοχοποιήθηκε το να φοράς glitter και λάμψεις από νωρίς το πρωί, ο κόσμος έγινε κάπως καλύτερος στα μάτια μου. Το κορίτσι μου, η Rihana, έχει στη beauty συλλογή της ένα φανταστικό highlighter, το οποίο τη στιγμή που απλώνεται στα μήλα μου, ανεβάζει αμέσως κατά 23% την ποιότητα ζωής μου.

Βρες το εδώ

8. Τον καφέ: Starbucks κάψουλες Espresso.  Το πρώτο πράγμα που θέλω να γευτώ το πρωί για να δοθεί σήμα στον εγκέφαλό μου ότι ξεκινά η μέρα, είναι ο καφές. Διπλός εσπρέσσο σκέτος σε χαριτωμένο μικρό φλυτζανάκι και έτσι κάπως αρχίζω να λειτουργώ. 

9. Sephora Lipstains! Ορκίζομαι στην διάρκεια και την απόδοση αυτών των lipstains. Το πιο αγαπημένο μου απ’ όλα είναι το Νο4, ενώ επιβιώνουν και μετά από hardcore φιλιά, αλλά και μετά από επιθέσεις σε σουβλάκι με πίτα. Shoutout στο φανταστικό τους απλικατέρ, που είναι το ιδανικότερο για τον σχηματισμό του περιγράμματος.

Bρες τα εδώ

10. Τα λογοπαίγνια. Η τροφή κάθε πόρου της χιουμοριστικής μου πλευράς είναι να δημιουργώ λέξεις προκειμένου να ταιριάξω αυτό που συζητάμε με μια υπάρχουσα ετυμολογία. Στις τελευταίες μου επιτυχίες, ήταν το «τα περάσατε σερίφημα», όταν μιλούσαμε για τις διακοπές ενός φίλου μου στη Σέριφο. Sorry, not sorry.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
16 / position1: 273 / position2: 1952
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb