ΜΟΔΑ

Πώς να πετύχεις τα καλύτερα party looks, σύμφωνα με τον expert Philipp Plein

Be punk, be different
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς να πετύχεις τα καλύτερα party looks, σύμφωνα με τον expert Philipp Plein

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O πάντα ανατρεπτικός σχεδιαστής ξαναγράφει τους κανόνες του party dressing για να γίνει η εορταστική περίοδος ακόμη πιο σημαντική αυτή τη χρονιά για την εμφάνισή σου!

Το 'καλό ντύσιμο', ενώ αποτελεί μέρος της εμφάνισής μας των εορταστικών συγκεντρώσεων, μπορεί να "κόψει" τη φόρα στους δημιουργικούς τύπους αυτής της περιόδου! Μην φορέσεις πάλι απλώς ένα μαύρο φόρεμα, παίξε περισσότερο με την εικόνα σου!

Η συνάντηση με φίλους σε ένα πάρτυ ή κάποια μεγάλη έξοδος μπορεί τελικά να είναι περισσότερο αγχωτική για κάποιους που δεν ξέρουν τι να φορέσουν. Τα ρούχα για πάρτι αναπόφευκτα περιλαμβάνουν ένα φόρεμα - συνήθως σε μαύρο ή κόκκινο ή χρυσό, και περίτεχνα κεντήματα ή ζακάρ - ή ένα κοστούμι. Είναι τόσο ασφαλές και τόσο συνηθισμένο!

Ο Philipp Plein σου προτείνει με τη συλλογή του, Space Cowboy, μια πιο casual αλλά σούπερ δημιουργική νέα εμφάνιση. Ακόμη κι αν δεν αποκτήσεις ούτε ένα κομμάτι της συλλογής του, πάρε ιδέες! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τartan

Φόρεσε μια καρώ φούστα, ή ένα εντυπωσιακό παλτό και μπες στο... κλίμα της στυλιστικής επανάστασης του punk! Το μόνο που χρειάζεστε είναι τα σωστά αξεσουάρ και το attitude!

T-Shirt

To "smart casual" t-shirt μετατρέπεται έξυπνα σε ένα απόλυτo party item, αφού ταιριάζει απόλυτα με το νεανικό στυλ της καρώ φούστας.

Μεγάλες ζώνες

Μεγάλες αγκράφες πάνω στις φούστες και τα φουστάνια σας θα δώσουν αμέσως ένα ροκ χαρακτήρα που "σπάει" τη μονοτονία!

Πανωφόρι

Διάλεξε μια γούνα ή ένα ροκ δερμάτινο! Άσε στο σπίτι τα παλτό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
10 / position1: 417 / position2: 951
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb